Traperice: od skinny do podrapanih

Traperice: od skinny do podrapanih, moda žene hr fashion women jeans skinny mom jeans boyriend

Dok se urednica pariškog Voguea ne odrekne svojih skinny traperica – one ne idu nikamo!

Proteklih dana čak su i ozbiljni mediji izvještavali svijet da je skinny trapericama » odzvonilo, a protivnici tog modela su slavljenički uzvikivali – i treba, nismo ih nikad voljeli!
No prava istina je da tekstilna industrija, točnije maloprodaja odjeće uski model traperica više ne prodaje u tisućama po minuti, već se kroz kasu bilježi interes za drugim modelima – malo širi koji nazivamo ”boyfriend jeans” »», ukoliko je s visokim strukom onda se na njega referiramo kao ”mom jeans” »» (mamine ili pojednostavljeno vintage) te poderane odnosno distressed ili ripped ovisno o stupnju i mjestu poderotine.
I upravo sve te modele smo viđali na pariškim ulicama tijekom modnog tjedna za sezonu jesen/zima u raznim prilikama od odlaska na modnu reviju, posao, after-party.
Traperice: od skinny do podrapanih, moda žene hr fashion women jeans skinny mom jeans boyriend how to wear
No primijetili smo da se iz skinny traperica nije izvlačila urednica pariškog Voguea Emmanuelle Alt i njezine kolegice iz redakcije.

Tek kad one skinu uske traperice, to će biti vijest. Do tad skinny model ravnopravno ostaje prikladan u gotovo svim prilikama 24/7… varijacije su samo u boji i obradi.


Ove traperice smo našli online:

Još ideja za shopping »

1 Comment

Comments are closed.