Preslatka traper suknja zvonolikog kroja


Slatka traper suknja zvonolikog kroja

Da sam dobila samo koji centimetarčić bokova, onako malčice sa strane, pa da i ja nalikujem silueti pješčanog sata, da baš ne velim Kim Kardashian… Ali ne. Kad ih želiš nemaš ih. No sigurna sam, čak i da ih imam već bih ja pronašla neku zamjerku ili višak. I dok ja čekam da mi se zaoble bokovi eto linije suknje koja mi je baš sjela. Moram priznati da sam se ove sezone baš ugodno iznenadila odjećom koju pronalazim u Stradivariusu. Kao da mi se događa neki stilski efekt Benjamina Buttona pa sam ja tako ove jeseni od Zare evoluirala do Stradivariusa i Pull&Beara.

 

Ovu traper suknju zvonolikog kroja pronašla sam u novoj kolekciji Stradivarijusa. Imaju sličnu i u Pull&Bearu ali je nešto dulja pa meni osobno ne stoji, a ova s duljinom koja mi dopire do pola koljena mi baš dobro pristaje jer mi elegantno i s vrlo velikom dozom pristojnosti lijepo ističe noge.

 

Moj broj hlača i suknji ove sezone postao je 34. Pomislila bih da sam i tu Benjamin B, ali nije baš tako. Poznato je da modni brendovi s vremena na vrijeme malo povećaju krojeve radi terapeutskog djelovanja na žene kada shvate da su ”stale” u manji broj. Meni brojevi iskreno uopće nisu bitni, daleko mi je važnije pronaći kroj koji prati i lijepo oblikuje tvoje tijelo, a koji će broj pisati na unutrašnjoj etiketi… koga briga. U svakom slučaju, ovo je moja savršena retro traper suknja za udobni i nepretenciozni svakodnevni izgled.

xxxx Ana Josipović

 

how to wear denim circle skirt, stylish tips by Ana Josipović

 

how to wear denim circle skirt, stylish tips by Ana Josipović

 

how to wear denim circle skirt, stylish tips by Ana Josipović

Evo što nosim:
+ Shirt / košulja: Asos »»
+ Skirt / suknja: Stradivarius »»
+ Biker jacket & clutch /Bajk jakna i pismo torbica od eko krzna: Stradivarius »»
+ Pumps / cipele: Asos »»
+ Bracelets / narukvice: Mali dom friends »»  &  t. by Yaya »»

 

how to wear denim circle skirt, stylish tips by Ana Josipović

Evo što nosim:
košulja: Stradivarius »»
suknja: Stradivarius »»
cipele: Asos »»
narukvice: Mali dom friends »»   &  t. by Yaya »»

IDEJE ZA OVAJ LOOK:

 

1 Comment

Comments are closed.