Stylish žensko druženje na zagrebačkoj špici

simple stylish dressing: The list of 10 popular street style fashion in winter 2014/15 1. Over the knee boots 2. Sneakers 3. Leather look leggings  4. Mini bags 5. Bucket bags 6. Faux fur coats 7. Faux fur collars 8. Fedora hats 9. Fringes 10. Ankle boots

Stylish cure: Karla, Anđela & Jasmina

 

Sa stajlinzima ovih zgodnih cura, možemo zaokružiti sve ono što je u modnom smislu obilježilo zimu 2014/15. Evo kako izgleda ta lista:
Čizme preko koljena – doživjele su puni high street procvat i sigurno ih se nećemo odreći niti sljedeće zime.
Tenisice – wow! Postale su neizostavan komad u dnevnim kombinacijama. U estetskom smislu može se naslutiti da ovaj fitfashion val je tek otvorio jedno veliko poglavlje, a modeli tenisica koji su našli mjesto u garderobi moderne cure kreću se od bijelih preko jarko obojenih, do posebno ukrašenih  kombinacijama uzoraka, uključujući šljokice i zakovice.
Kožne tajice – još jedan važan element koji je običnim crnim tajicama dao lux izgled, te tamnije koloriranoj zimskoj garderobi dao teksturu i sjaj.
Mini torbice – sladak detalj i zaokret nakon jednog perioda dominacije velikih torbi.
Bucket torbe – (kao crvena koju ima Jasmina Mirković) Jednostavan model koji se vrlo samouvjereno progurao na listu vrlo poželjnih torbica.
Bundice od umjetnog krzna – što se nas tiče, mi svako malo izražavamo dobrodošlicu ovom komadu. I dalje je prisutan, te će sljedeće zime biti još dominantniji u zimskim stajlinzima.
Krznena stola – sjajan dodatak kaputu jer ga “podigne”, također dobro rješenje ako niste ljubitelj bundice.
Fedora šeširi – ima li jedan stajling uz koji ovaj model frajerskog šešira ne bi išao dobro… nope, nema ga!
Rese – svima koji ih ne očekuju u zabundanom okruženju, rese su ove zime sigurno razbile predrasude. Najviše ih viđamo na torbama, no evo jedan posve zanimljiv primjer na hlačama – provjerite stajling Ivane Jerković s crnim hlačama i bijelom bajkerskom jaknom.
Gležnjače – gotovo su dobile kultni status i danas o njima možemo pisati kao o idealnom paru čizma. Sa sigurnošću možemo reći – to je model koji se trajno”utisnuo” na listu top 3 najpoželjnija komada u garderobi.
Iako smo kalendarski tek prešli polovicu zime, u zraku se već ozbiljno osjeti miris proljeća, a i ptičice baš tako cvrkuću. Mi ćemo samo dodati – proljeće, požuri jer imamo neke dobre ideje!

 

Karla Anić, how to wear sneakers, leather leggings and faux fur collar
Karla Anić, studentica prava

 

Anđela Petrović
Anđela Petrović, studentica prava

 

Jasmina Mirković, ekonomistica
Jasmina Mirković, ekonomistica

 

Eva Perica Bilaver
Eva Perica Bilaver, asistentica pri Europskom parlamentu

 

Ivana Jerković, asistentica na brodarskom institutu
Ivana Jerković, asistentica na brodarskom institutu