Gucci krznene šlape zagrijale trendsetere

Gucci šlape koje su zagrijale pariški tjedan mode

Nakon posjeta nedavno održanom Pariškom tjednu mode možemo vas izvijestiti da su it cipele sezone definitivno Gucci šlape postavljene krznom.Naime, nije bilo revije na koju se netko od uzvanika nije udobno došetao u tim kožnim šlapama s prepoznatljivim Gucci metalnim ukrasom. No pravo iznenađenje skriva se u vrsti krzna koje je korišteno – kako navode na Gucci web shopu – krzno je klokanovo. Inače, upotreba klokanovog krzna u modnoj industriji smatra se “najhumanijom” jer ih u Australiji kategoriziraju kao štetočine te ih planski izlovljavaju obzirom da im se populacija procjenjuje na preko 50 milijuna. Australski farmeri ih ne vole jer im uništavaju usjeve i ograde, a također i veliki postotak prometnih nezgoda u Australiji se pripisuje upravo tim skakutavim “štetočinama”.

A osim šlapa, u ponudi ove dizajnerske kuće još su krznom postavljene mokasinke, klompe te cipele srednje visine pete. I da, treba li spomenuti da su svi modeli gotovo rasprodani premda im se cijena kreće od 800 eura pa na više. Nekoliko modela u trenutku pisanja još uvijek ima na ovom webshopu: Gucci krznene šlape » i cipelice »

Provjerite koji su najnoviji modeli Gucci cipla »

Liste čekanja za nove modele na većini prodajnih mjesta su prilično dugačke, a kako smo se uvjerili – ne odolijevaju im niti muškarci. Provjerite u galeriji kako ih nose svjetski trendseteri:

Gucci krznene šlape

Street style galerija »