Poslovni look s plisiranom suknjom i kožnom jaknom

Marija Turkalj, ekonomistica

Marija Turkalj, ekonomistica u farmaceutskoj kompaniji

 


Djevojka odjevena u plisiranu suknju s bajkerskom jaknom i ravnim cipelama bez problema će se uklopiti u styling mjuzikla ”Briljantin”, no na ulici i u poslovnom odijevanju, ovaj “buntovnički” stajling u stvari ostavlja dojam vrlo pristojnog izgleda koji će se dobro uklopiti i u poslovno okruženje.

Ekonomistica Marija Turkalj povezala je elegantnu crnu plise suknju koja doseže do koljena s kožnom bajkerskom jaknom i za svoj poslovni izgled dodala još par damskih detalja: torbicu i tanki remen u istoj boji, a kariranu košulju nadopunila elegantnom crnom mašnom, i kombinaciju “uozbiljila” gležnjačama od lakirane kože.

Studentski styling, uz ležerno svezanu kosu u punđu, ”muške” ravne crne cipele i bajkersku jaknu, studentica FER-a Klara Grčić uženstvenila je plise suknjom od lažne kože koja seže malo iznad koljena u otmjenoj sivo-bež nijansi.

S ovom jesenskom sezonom kada su midi suknje konačno snažno zavladale dnevnim odijevanjem, plise suknje su dobile svoj ponovni ulaz u ženski ormar i kao i u svakom dosadašnjem pojavljivanju u modi uvijek su lepršavi ženstveni detalj.

 

 

Marija Turkalj, ekonomistica

Marija Turkalj, ekonomistica

Marija Turkalj, ekonomistica

studentica FER-a Klara Grčić

studentica FER-a Klara Grčić

NEKOLIKO IDEJA ZA OVAJ LOOK