Par koji nije upao u klopku odrastanja

Neven Kepeski i Marina Dimić-Kepeski by stylezagreb.com

NEVEN & MARINA

 

Njih dvoje sigurno poznajete! Možda ne po faci, možda vam se neće odmah upaliti lampica kad čujete njihova imena. No sigurno ste bar jednom prelistali OK! ili ste odrasli uz postere iz najpopularnijeg teen magazina koji Neven Kepeski i Marina Dimić Kepeski već dvadeset godina stvaraju na ovom tržištu.


Ovaj uredničko-bračni par uspješno prkosi vremenu, tehnologiji i činjenici da se njihova publika prije nauči koristiti gadgete nego čitati, a magazin OK! kao jedan veliki community već godinama drži titulu najprodavanijeg mjesečnika u regiji.

Kepa i Marina znaju klince u dušu jer je to njihov dar – oni su jedni od rijetkih za koje sa sigurnošću možemo reći da nisu upali u zamku odrastanja!

Inače vječni teenager Neven je još daaaaavne 1983. s Davorom Gopcem osnovao Psihomodo pop i do 1986. prašili su skupa po ex-Yu. Kepa je autor svih pjesama iz demo faze, a u bendu je svirao gitaru. Marina je pak u tom periodu bila cool plavuša, brucošica/štreberica koju rock nije nešto ložio, ali joj je kovrčavi gitarist bio šarmantan jer je studirao književnost. Zbog književnosti je napustio bend 1987. da bi završio faks, a kasnije i magistrirao. Nedavno se ponovo uhvatio gitare i s Gopcem osnovao novi bend – Anatomiju te su snimili i prvu pjesmu Apostol.

Uglavnom, totalno OK ekipa (i teški šminkeri  – samo to nikad neće priznati).