Sredina zime, a grad prepun stajliš cura

Zagreb street style, bundice od krzna, Tija Malik, studentica dizajna

 

Bit će da je svemirski fenomen koji se upravo odvija na nebu, kada se poravnati jedan za drugim, golim oko mogu vidjeti planeti Jupiter, Mars, Saturn, Venera i Merkur, djelovao i na zagrebački street style. U samo jednoj brzoj šetnji Ilicom naletjeli smo na čak devet jako stajliš djevojaka – stizale su nam pred objektiv jedna za drugom.Kao što ćete vidjeti bundica je i dalje dominantna», no ne tražite je previše po trgovinama, sve dobre su odavno rasprodane – ulovite li slučajno koju dobru na rasprodaji ne oklijevajte previše jer će sigurno biti još i veći trend već sljedeće zime, a ovu smo tek napola prevalili, a Vakula ionako još prijeti hladnoćama.

Dobar kaput je važna investicija », a onaj u boji devine dlake sigurno prednjači na toj listi. No za sve koji traže osvježenje od klasičnih modela primijetit ćete da su maslinasti kaputi doživjeli ponovni uzlet i postali itekako zanimljivi ».

Nedavno smo pisali da je parka uvijek dobra ideja», a ove koje ćete vidjeti u prilogu sigurno vas neće razuvjeriti, naprotiv! Zbog ove dvije koje nose Luna i Nikolina možemo samo zaključiti – parka je zapravo s-j-a-j-n-a ideja!

Svi detalji su u galeriji:

C L I C K »

Galerija: Sredina zime, a grad prepun stajliš cura