Sada se u Zari “love” najbolja sniženja

Što kupiti na sniženju u Zari


Zara je upravo predstavila svoj proljetni katalog » u kojem dominiraju prozračne, romantične haljine, a filing koji su nam željeli prenijeti jako je globtroterski, s izraženom girly atmosferom i pogledom na nove horizonte.

No dolazak novih kolekcija za iskusne fashionistice jasan je signal da su rasprodaje u svojoj završnoj fazi te da se baš sad nalaze najbolji ulovi za sitne kune! 

Evo 10 komada na koje trebate obratiti pažnju jer su odlično sniženi, nijedan ne košta više od 100 kn, a mogu sigurno dobro poslužiti kroz nekoliko sezona!

 

1. Bijeli sako – snižen na 99,90 kn (originalna cijena 559,90 kn)

U trend raportima bijeli sako će redovito biti izdvojen kao moderan komad dok u realnosti, većina zazire od potencijalno brzog prljanja pa radije ne riskira. No ako lijep model ulovite na dobrom sniženju, zapravo ste smanjili rizik štete jer sigurno ćete imati nekoliko prilika u kojima će vam dobro doći i bit ćete sretni što ste kombinaciju podigli s tako efektnim komadom. A ako ga i trajno zaprljate – ne žalite jer ga niste skupo platili.

sada-se-u-zari-kupuje-na-rasprodaji-1a

 

2. Efektna haljina – ova duža viskozna crvena snižena je sa 699,90 kn na 79,90 kn.

Kao i bijeli sako – crvena haljina je efektan i upečatljiv komad, a ovaj klasični kroj ima potencijal za više sezona. No ako ste kreativni možete je i malo doraditi našivanjem ukrasa ili nekim novim prorezima što će joj sigurno dodatno pojačati atraktivnost.

sada-se-u-zari-kupuje-na-rasprodaji-2

 

3. Bomber jakna – nova cijena 99,90 kn (snižena sa 259,90 kn).

Ovaj kroj jakne udarno je najavljen kao hit sezone i pojavljuje se u brojnim kombinacijama. Nekoliko street style prijedloga kako je kombinirati pogledajte u ovom postu »

sada-se-u-zari-kupuje-na-rasprodaji-3

 

4. Leopard gležnjače – snižene sa 699,90 kn na 99,90 kn

Zbog udobne visine potpetice (4-5 cm) shvatit ćete da vam za ove gležnjače ne treba praviše razloga da ih  skombinirate za svakodnevni stajling. Životinjski uzorak je redovito u vrhu trend preporuka, a leopard u ženskom ormaru postao je gotovo nezaobilazan kao i crna!  (Za one jako hrabre moja preporuka bi bile još i metalik zlatne gležnjače » no one su zbilja zahtjevnije za kombiniranje pa oprez – bolje se ne zalijetati!

sada-se-u-zari-kupuje-na-rasprodaji-4

 

5. Mala crna haljina – snižena na 39,90 kn

Za ovu cijenu ne razbijate previše glavu: ako je nađete u odgovarajućoj veličini i zadovoljni ste kako vam stoji pravac blagajna!

sada-se-u-zari-kupuje-na-rasprodaji-5

 

6. i 7. Sako za 99,90 (699,90 kn) i hlače za 79,90 kn (359,90 kn) u cvjetnom uzorku

Ovaj komplet koji biste prije sniženja platili 1059 kn, a sada dođe svega 179 kn zbilja mami dobrom cijenom, no nije za svakoga. Ali ako ste zaljubljenica u najnoviju Gucci kolekciju – što je znak da imate izražen njuh za modu, onda ćete točno znati kako kombinirati i gdje ovako upečatljive komade nositi. No ako nemate predstavu što s njim – bolje tih 179 kn ostaviti da miruju u novčaniku.

sada-se-u-zari-kupuje-na-rasprodaji-6

 

8. Bijela pamučna majica za 29,90 kn (99,90 kn)

Dobra cijena za komad koji spada u basic garderobu i koji dobro dođe za kombiniranje s udarnim komadima. Jednostavno rečeno – ne možete imati previše dobrih pamučnih bijelih majica. Savjet: uvijek provjeriti sirovinski sastav i radije kupiti 100% pamuk, a ne mješavinu.

sada-se-u-zari-kupuje-na-rasprodaji-7

 

9. Traper culottes – 79,90 kn (259,90 kn)

Suknja-hlače se već nekoliko sezona provlače u stajlinzima kao udarni komad, no opet – nisu za svakoga! Ovaj model je zanimljiv zbog vintage izgleda trapera, a moj savjet je da ih doradite tako da im otparate rub te ostavite nezašivenog tj. sirovog. Taj sirovi rub jako je popularan pa s takvim culottes jeansom ste na sniženju kupili pravi hit komad za predstojeću sezonu koji se u dizajnerskim kolekcijama cijenom penje i do nekoliko tisuća kuna!

sada-se-u-zari-kupuje-na-rasprodaji-8

 

10. Trapezice 79,90 kn (259,90 kn)

Ovakav kroj kupiti s jedinom namjerom da ga skratite u tričetvrt trapezice sa sirovim rubom – model kakav obožavaju i nose chic Parižanke, uključujući i urednicu pariškog Voguea Emmanuelle Alt »

Što kupiti na sniženju u Zari