Što otkriva lice JLo

Beauty trendovi, Jennifer Lopez InStyle February 2016

 

Tek što sam na Instagram stavila fotku Jennifer Lopez iz izdanja za veljaču magazina InStyle nazvala me je prijateljica i rekla mi da sam fulala potpis jer to nije Jennifer Lopez nego Jennifer Lawrence. Jest da sam i ja par puta prije nego sam je objavila provjerila je li to stvarno JLo ili 20 godina mlađa Rosie Huntington-Whiteley, pa da baš ne zabrijem. I dok sam prepoznavala crte lica briljantne JLo koja ove godine puni 47 godina, skužila sam i nekoliko novih trendova koje nam njezino lijepo lice najavljuje za proljeće.


 

1. Obrve

Pogledajte početak njezinih obrva – laganom linijom se pojačavaju do sredine. Nemaju naglašenu zagasitu boju već nježnu, svega nešto tamniju od nijanse puti. Dakle, vrijeme geometrijskim obrvama koje započinju izraženim tupim početkom polako istječe i ovog proljeća će se umiriti.

 

2. Napuhana bob frizura

Njezina kosa dobro isječena prema krajevima naglašava volumen središnjeg dijela i kosa joj se doima duljom nego što stvarno jest, a opet ima lijepo oblikovanu frizuru, ne samo dugu kosu. I boja kose otišla je u svjetlije tonove sa zlatnim pramenovima, sitnim i vrlo prošaranim po kosi koji više ne ostavljaju dojam ombre stila.

 

3. Puder kao da ga nema, a lice se sjaji

Lagan i prozračan pa je i koža samo malo zaglađena, a u stvari joj je zadržan prirodni izgled i sjaj. Tamno smeđi smokey-eye i dalje je u ovom cijelom prirodnom koloritu, no daje ovom nježnom izgledu malo upečatljiviji štih.

Jedna pročišćena i nježna beauty priča savršena za ugodnu i neopterećenu proljetnu svježinu.

Nekoliko zanimljivih proizvoda za lijepo tonirani prirodni izgled i smeđi smokey-eye efekt…