F&F – super moda iz supermarketa

Marijana Batinić Instagram, F&F super moda iz supermarketa Konzum StyleZagreb.com

Marijana Batinić (Instagram»), tv voditeljica složila si je radnu F&F kombinaciju

 

Jučer smo zavirile u novootvoreni dućan F&F koji se nalazi u sklopu najnovijeg boutique Super Konzuma u Radničkoj 49 u Zagrebu. F&F je britanska modna linija, vrlo dostupnih cijena, koja nudi odjeću u rangu dobro poznatih high-street brendova poput Primarka, New Looka pa i Topshopa.Specifičnost ovog brenda je da je izrastao iz britanskog trgovačkog lanca Tesco koji je još 2001. uz standardnu ponudu kućnih potrepština i “špeceraja”, uvrstio i modnu marku Florence & Fred koja je vremenom dobila skraćeni naziv F&F te prerasla u globalno prisutnu liniju odjeće za žene, muškarce i djecu.

Novinarsko-blogersko druženje se pretvorilo u ozbiljan šoping u kojem su se kolegice novinarke i urednice rastrčale među policama muške odjeće kupujući košulje po cijeni od 99 kn – što za svoje muževe, dečke ali i osobne ormare jer boyfriend shirt je uvijek dobrodošao komad u ženskom ormaru, pogotovo ulovljen po dobroj cijeni.

One s malom djecom nisu se micale s odjela dječje odjeće u kojem se pamučne majice mogu naći već za 39 kn, a linija ima sve od trenirki i tenisica do bebi odjeće.

Ako navratite u dućan ovih dana vjerojatno ćete najmanje naći ženskih haljina jer su one među prvima “planule”. Budući da im se cijena kreće već od 149 kn nije teško razumjeti zašto.

Ova modna linija sigurno nije nešto revolucionarno i neviđeno. Štoviše, ona obiluje basic i klasičnim komadima poput balonera i pencil suknji ili klasičnog kroja hlača, ali u lijepoj crvenoj boji. Isto tako, ako tražite neki trendovski komad, u F&F-u pronaći ćete npr. trapezice za 179 kn. Ovo je odjeća koja će većini zaposlenih žena biti itekako zanimljiva jer nudi odjeću za svaki dan pristojne kvalitete i iznenađujuće dobrih krojeva po vrlo dostupnim cijenama. I pri tom, budući da se nalazi uz dobro opskrbljeni Super Konzum, sav šoping obavite u jednom “cugu”, a ne trčite po cijelom gradu da biste našli jednu košulju ili zgodnu haljinu za posao. Zasad je ova trgovina uz Zagreb otvorena i u Zadru.

Na sljedećoj stranici pogledajte nekoliko zgodnih lookova za svaki dan koje smo isprobali:

C L I C K »

Nekoliko F&F modela koje smo isprobali...