Victoria Beckham odustala od štikli

Moda ideje za poslovni stayling, street style look Victoria Beckham kombinira bijele tenisice za dnevni look

 

Bijele tenisice uspjele su zavesti dizajnericu čije se dosadašnje pojavljivanje, još od vremena Posh Spice, bilo gdje i u bilo kakvoj prilici – od crvenog tepiha do šetnje s djecom, nije moglo zamisliti bez iznimno visokih potpetica. ”Ne mogu više nositi štikle”, priznala je Victoria Beckham i dodala ”puno putujem i radim pa odjeća koju nosim mora biti jednostavna i udobna”.
Ok, nije to baš izjava koja bi nas trebala prosvijetliti. Svi oni koji vole eksperimentirati sa stilovima i nemaju ništa protiv da zbog mode i izgleda ponekad pate, kad-tad se prizemlje i pronađu ljepotu u udobnosti i funkcionalnosti.
Inače daleko od pripijenih elegantnih haljina koje su proslavile Victorijin dizajnerski rad i dale joj priznanje modnog svijeta (prvih godina ipak su je svi gledali kroz prizmu članice nekada popularnog benda i kao nogometašku suprugu) njezina zimska kolekcija bila je puna komotnih džempera s dolčevitom i širokih sivih hlača. Stilski potpuno suprotno njezinom dosadašnjem vizualu i sve se savršeno uklapa uz… tenisice.


 

Moda ideje za poslovni stayling, street style look Victoria Beckham kombinira bijele tenisice za dnevni look

 

No ipak mora se priznati da njezin prepoznatljivi elegantni dizajnerski izričaj nije izostao i u ovim ležernijim komadima, sve to i dalje vuče onu lijepu crtu poslovnosti i sofisticiranosti koju Victorijino oko laserskom preciznošću dodaje modelima koje kreira.
U svakom slučaju u novom stilu odijevanja Victorije Beckham lako je pronaći inspiraciju za svakodnevno poslovno odijevanje koje je dovoljno elegantno i ozbiljno, ali ovaj put i udobno.

Evo što je Victoria kombinirala:

Velike sunčane naočale – Cutler and Gross »»
Džemper dolčevita i široke hlače – Victoria Beckham Collection »»
Tenisice – Adidas »»

U kombinaciji s bijelim džemperom i tenisicama izašla se pokloniti na pistu na nedavno održanom Newyorškom tjednu mode.

U nastavku pogledajte nekoliko sličnih modela koje možete kombinirati u svakodnevnom odijevanju…

Damski široki okviri sunčanih naočala:

 

Komotniji džemper i široke hlače (umjesto njih za ovo proljeće vrlo zanimljive su suknja-hlače). Što se tiče džempera potražite one od pamuka ili viskoze jer su ugodniji za dulje nošenje i naravno nisu pretopli:

 

Među najpopularnijima su Adidas Stan Smith tenisice, ali ima vrlo zanimljivih i drugih modela: