Proljetni trend: gola ramena

Proljetni trend gola ramena

Iako se na engleskom jeziku ovaj trend hladnokrvno nazva ”cold shoulder” efekt pojavljivanja ramena kroz procjepe na majici ili košulji definitivno nije ”hladan”. Žene koje ga nose izgledaju zavodljivo i ostavljaju vrlo osobit dojam, a ramena dok proviruju djeluju suptilno i nježno.


Ovaj trend iz 80-ih nije se zadržao samo na ležernijim komadima odjeće već je hrabro zašao u domenu poslovnih krojeva, među plave košulje, razigrane modele topova i haljina s volanima koji se ove sezone posebno nose, klasične crne dolčevite, decentne bež majice. Gotovo da nema odjevnog komada koji bi s ovom intervencijom izgledao loše.

Dok se u proljetnim varijantama gola ramena pojavljuju uz dulje rukave, za ljeto nas čeka niz lepršavih topića s volanima, otvorenih ramena.

Dakle, ako imate hrabrosti i ako vaš poslovni dress code dopušta definitivno je ok nositi gola ramena u poslovnim krugovima, a i u svečanijim prilikama kombinirajući ih uz odijelo, s klasičnim uskim ili elegantnim širokim hlačama te poslovnim suknjama.

Čak i ako pribjegavate nošenju basic komada, s golim ramenima instantno ćete osvježiti svoj proljetni look. U nastavku pogledajte nekoliko zanimljivih modela koji se mogu nabaviti online.

Svijetlo crvena haljina s golim ramenima iz H&M kampanje zadržala se doslovno nekoliko sati u njihovim trgovinama, no nešto se šuška da će stići još jedna tura ovih haljinica pa ako ste ostali ”kratkih rukava” evo prilike.

 

H&M kampanja proljeće 2016 crvena haljina s golim ramenima

H&M haljinica koja je nestala u samo par sati

Ako želite pogledati neki od ovih komada iz online ponude, kliknite na sliku modela »»