Zavrtite guzom i bokovima do seksi fit tijela

Tiffany Rothe vježba za trbuh stražnjicu butine

 


Ovo su vježbe za trbuh, stražnjicu i butine, s laganim pokretima u ritmu glazbe. Nećete ostati bez daha, nećete se previše umoriti, ali ćete postupno učvrstiti stražnjicu, zategnuti trbuh, oblikovati bokove i naravno popraviti kondiciju. Sve uz dozu plesa i vrtnje bokovima.

Zaplešite i zavrtite bokovima s Tiffany Rothe kroz ovih 11 izvrsno iskorištenih minuta. Inače Tiffany je pravnica koja je nakon diplome odlučila da će njezin hobi i honorarni posao trenerice fitnesa kojim se bavila od djetinjstva zapravo postati njezin glavni posao.

Vježbe koje Tiffany osmišljava objavljuju poznati ženski portali i magazini: Women’s Health, Marie Claire, Harpers Bazaar, InStlye, Fitness Magazine…

U prvom dijelu gibate bokove u stranu dok istovremeno gornji dio tijela savijate. Stanite raširenih nogu i gibajte kukovima u stranu dok ujedno na tu stranu savijate gornji dio tijela.
Zatim stražnjica i noge ostaju fiksirani dok u ritmu gibate gornji dio tijela. Stanite raširenih nogu i malo savijenih u koljenima, gornji dio tijela savijajte u jednu pa u drugu stranu, a ispruženim rukama određujete ritam. Na kraju ove vježbe se istežete.
Na završetku su vježbe za prsa i ramena.

p.s. ovo je omiljena svakodnevna video vježba jednog dijela uredništva StyleZagre.com-a