Zanimljiv kombinezon Jelene Veljače

Zanimljiv kombinezon Jelene Veljače | Style Zagreb

 


Sretnem Robija jučer na Trgu (Robert Gašpert, fotograf Storyja i Cosmo Strašnog suda). Par trenutaka kasnije nešto ćakulamo i Robi taman htjede pritrčati mlađoj prolaznici koja se nezgodno saplela o vlastitu torbicu i pala par metara od nas. U toj stotinki sekunde viknem mu ”gledaj ‘vamo” i daljincem fokusiram Jelenu Veljaču s mužem i kćerkicom. I Robi se odmah bacio na fotkanje i s blago pokajničkim glasom govori mi ”dobro je, pomogli su joj”.
Pa mogu reći da sam jučer na špici s dobrim djelima ostala na pozitivnoj nuli, ipak sam kolegi koji svoj kruh zarađuje loveći celebrityje pomogla da ne propusti trenutak 🙂

A Jelena Veljača uvijek je taj modni trenutak. Svojim nježno bijelim tenom, lijepom frizurom i stylingom ostavi upečatljiv dojam gdje god se pojavi, a otkako je u njezin život ušla djevojčica Lena, ta kompozicija se na najljepši način upotpunila.

Ženski dio ove obitelji jučer je bio u tankom traperu. Plavi kombinezon zanimljivog kroja stavio je naglasak na leđa i dobro se uklopio s Jeleninom specifičnom plavetno bijelom puti. Kombinirala ga je ležerno s bež špagericama.

Kombinezoni sa špagericama uvijek su dobar ljetni dnevni izbor. Evo u nastavku zanimljivih primjera, bacite oko…

 

 

SHOPPING IDEJE: KOMBINEZON + ŠPAGERICE

 

 

STREET STYLE:

Zvonolike hlače

Hit model koji ili voliš ili se groziš