Tražili smo idealne traperice… i pronašli ih

Tražili smo idealne traperice… i pronašli ih | Style Zagreb


Odmah ću vam reći… trapezice su iz zagrebačkog Indigo Storea!!! (@indigo_hr)
To je prvo pitanje koje ćete postaviti, ako već ranije niste pogledali prilog o traperu novog doba, kojeg je Style Zagreb u jesenskom serijalu napravio za HRT.

Dakle spomenute trapezice su ”Citizens of Humanity” i stoje izvrsno. Perfektno oblikuju friguru, a volančići na nogavicama jednostavno plešu oko tijela.

Kad ih odjenete, to je to, ljubav na prvo probavanje. Cijena im nije omanji zalogaj, koštaju 2930 kuna. No iako najčešće nosim traperice iz high-street dućana, čitaj 250-300 kn, kada sam ove odjenula nisam im mogla naći manu pa ne mogu prigovoriti ni njihovoj cijeni. Fakat su najbolje traperice koje sam ikada obukla.

I druge trapezice, izrađene od kombinacije 2 nijanse trapera, također su iz ove zagrebačke traper meke u Dežmanovoj 1. One su njihov novi brend ”3×1”, koji se odnedavno može pronaći u zanimljivoj ponudi Indiga, a koštaju 2700 kuna.

Proteklo ljeto traper je doživio ekstazu s poderanim detaljima pa smo se prisjetili dvije zgodne cure koje smo fotkale ovo ljeto na Trgu bana Jelačića, a njihova fotka izazvala je najveću buru komentara i lajkova na našem Instagram profilu Style Zagreb.

Danas u Zagrebu 🔥☀️🌡🍹 #zagreb #ljetouzagrebu #croatia #hrvatska #streetstyle #stylezagreb #sigmaart

A post shared by *Style Zagreb* (@stylezagreb) on

 

Mladi dizajneri udahnuli su novi život traperu

Traper je ove sezone doživio status dragulja, a njima je i raskošno ukrašen: biseri, fini vez, resice. Na domaćoj sceni prave traper dragulje izrađuju naši dizajneri koji doslovno tek stasavaju u modnoj industriji. Posjetili smo dizajnerski dvojac Klisab i dizajnericu Nelu Kliček koja je pokrenula modnu liniju Neha Neha.

Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić stoje iza mladog modnog dizajna Klisab (@klisab.official). Inače ime predstavlja prva tri slova njihovih prezimena KLI-SAB, a dizajneri bi voljeli kada bi i drugi izgovarali njihovo ime kako su oni to zamislili. Marko, inače Osječanin razvukao je KLI’SAAB. Rekli smo im odmah – ništa od toga.

Dekonstrukcijom starih modela traperica i traper jakni dvojac Klisab stvara posve novi traper na kojem su šare i dezene ispisale neke prijašnje forme trapera. Nova tekstura izvrsna je podloga za dizajn jakni koje definitivno imaju ulaznicu u otmjenije društvo.

”Neha” u Indiji znači ljubav, a upravo iz Indije stižu trakice kojima Nela Kliček ukrašava vintage traperice Levi’s 501 i vintage trapper jakne za svoj brend Neha Neha (@nehanehaclothing). Njezine modele uglavnom nose djevojke na festivale, na Špancirfestu proteklo ljeto, kaže nam, rasprodala je cijelu kolekciju.
Neha Neha u Berislavićevoj 20 i Showroom Klisab u Kačićevoj 13A zanimljiva su nova mjesta hrvatske mode i svakako ih upišite u svoje adresare!

Trapezice od kombinacije dva trapera ”3×1” Indigo Store, Zagreb

Pure love for denim @3×1 • #jeans #denim #inspo #ootd #3×1 #Indigo_hr

A post shared by Indigo Store Zagreb (@indigo_hr) on

Neha Neha

Dizajnerica Nela Kliček stoji iza brenda Neha Neha

KLISAB

Dizajnerski dvojac KLISAB, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić

U traper jakni ona je “pomela” špicu

Traper patchwork jakna iz KLISAB studija

 

Zagrebačka politologinja Tea Kutle (@teakutle52), na snimanje ispred HNK stigla je u svojim omiljenim trapezicama i visokim potpeticama tako da sam joj jedva uspijevala parirati visinom stojeći na povišenom pločniku. Uz trapezice obožava i uske – mrkva kroj traperice koje može nositi uz sve, i štikle i tenisice, rekla nam je Tea.

 

STYLING: Dnevni look Maje Tedeschi s pocijepanom uskom suknjom »