Jeste li trendi ili moderni…

Jeste li trendi ili moderni... | Style Zagreb Pamela Smoljanić Instagram


Postoje dvije vrste ljudi – oni kojima lijepa kombinacija izazove leptirće u trbuhu i oni koji na riječ moda – prevrnu očima. No svima je zajedničko bez mode ne mogu.

Najljepši dio tjednih modnih priloga koje mi Style Zagreb (Slavica @slavicajosipovich & Ana @ana.jo_) radimo za HTV2 je što se ”moramo” svaki tjedan družiti s modernim curama koje ne samo da žive modu nego svim svojim stylish duhom i stvaraju trendove.

Ovaj put razgovarale smo s Paulom Sik @paulasik i Pamelom Smoljanić @august_xvi… dvjema curama koje volimo pratiti na Instagramu.

Prošlo je vrijeme kada su nam uzori bili pjevači, sportaši.. o njima s nostalgijom u glasu priča PR stručnjak Mate Rončević @materoncevic. Njegove idole, kaže, danas su zamijenili influenceri.

No pretjerivanje s praćenjem trendova te njihova masovnost nikako nisu dragi našim sugovornicima jer kažu da ne pripadaju onima koji će utapanjem u masovni trend ”provlačiti” svoj modni izričaj kroz sezone.

Najvažnija uloga odjeće je ipak da učini atraktivnijim cjelokupni vizualni dojam osobe.
”Negdje 60% odjeća može učiniti čovjeka ljepšim, tj. oku ugodnijim”
… procjenjuje Mate Rončević!

Pogledajte tv prilog o trendovima:

 

Randes-vous s našom trendi ekipom zakazali smo na omiljenoj špica lokaciji – Klupica Cvjetni!

Ritualno prizivanje lajkovaaaa ⚡️😉 @paulasik 😘😘 #influencer #streetstyle #stylezagreb #hrt

A post shared by Ana Josipovic (@ana.jo_) on

 

Osim profinjenim stilom Pamela Smoljanić @august_xvi, novinarka i magistra ekonomije, nas je osvojila svojom prekrasnom gustom crnom kosom i baker boy kapom, njezinim omiljenim modnim detaljem.

Style Zagreb Pamela Smoljanić Instagram

Style Zagreb Pamela Smoljanić Instagram

Style Zagreb Pamela Smoljanić Instagram

 

“Volim, volim, volim modu… eto”, jednostavno je to objasnila simpatična PaulaSik, studentica i Instagram influencerica @paulasik

Style Zagreb Paula Sik Instagram

Style Zagreb Paula Sik Instagram

Style Zagreb Paula Sik Instagram

 

Mate Rončević @materoncevic

PR stručnjak iz agencije PRiredba, malo je s nostalgijom pričao o idolima koje su danas zamijenili influenceri…. a s veseljem o prugastoj haljini koju su žene dolaskom jeseni konačno prestale nositi. Čak ih je “znanstvenom” metodom ljetos pobrojao!

Style Zagreb Mate Rončević Instagram

Style Zagreb Mate Rončević Instagram

 

Street style:

Špica kaže: Pozor – vrijeme je za kapute! »