Kad je kosa lijepa, pola outfita je već gotovo

Kad je kosa lijepa, pola outfita je već gotovo, Style Zagreb, Vichy Dercos DENSI SOLUTIONS


“Ne moram niti gledati vani da bih znala kako je stigla jesen, dovoljno mi je da pogledam u odvod tuša nakon pranja kose”, žali mi se prijateljica koja si je udijelila nadimak – “TriVlasi”.

Na mojoj glavi ima puno više nego tri, ali nisam sretna što moja tanka kosa već par sati nakon feniranja “spadne”.

Nema veze, imala tri vlasi ili šaku punu kose, ako kosa nema jačinu, onu neku unutrašnju snagu koja joj daje gipkost, pokretljivost, šarm, nema te frizure koja će učiniti da izgleda bolje.

Zato s posebno pažnjom pratimo i rado isprobamo nove formule koje se fokusiraju na obnovu jačine kose. A s ovom jeseni stigla je linija Dercos DENSI SOLUTIONS iz laboratorija Vichy.

Najavljena kao formula za višestruko povećanje mase kose, ova linija sastoji se od tri proizvoda (koncentrat, šampon i balzam) koji izravno djeluju na obnovu tanke, rijetke i slabe kose i povećavaju joj masu. I to čak povećanje od 40% volumena nakon samo jedne upotrebe, pokazala su laboratorijska ispitivanja. Ali i mi se uvjerili na vlastitim kosama.

Stoga, ako vas muči ispadanje kose, ako je želite malo udebljati i ojačati provjerite ovu zanimljivu Vichy liniju.

Pored toga što će poraditi na volumenu, sva tri proizvoda imaju za cilj poboljšati kvalitetu vlasišta što u roku šest tjedana može vidno udebljati kosu, tako bar tvrdi preko sto žena koje su šest tjedana kosu prale i njegovale ovim paketom.

Ono čime Dercos DENSI SOLUTIONS trenutno oduševljava jest jako fora efekt koji kao da kosu hladi i nekako joj daje poletnost.

Kao i ostali Vichy proizvodi sva tri proizvoda iz linije Dercos DENSI SOLUTIONS dostupni su u ljekarnama, a ovo su cijene proizvoda:

DERCOS DENSI KONCENTRIRANA NJEGA 298,81 kn – 100 ML
DERCOS DENSI ŠAMPON 105,84 kn – 250 ML
DERCOS DENSI BALZAM 133,30 kn – 100 ML

Vichy Dercos DENSI SOLUTIONS

Vichy Dercos DENSI SOLUTIONS

Vichy Dercos DENSI SOLUTIONS

Vichy Dercos DENSI SOLUTIONS

A što smo o kosi doznali od pet cura na zagrebačkim ulicama koje smo nedavno fotkali – doznajte u ovom street style hair pregledu »

 

Više o samim proizvodima Vichy DERCOS DENSI SOLUTIONS osmišljenim da poboljšaju tanku i slabu kosu sklonu ispadanju, doznajte ovdje »