Zimske muke po zamršenoj kosi i kako smo im doskočili

Zimske muke po zamršenoj kosi i kako smo im doskočili | Style Zagreb


Džemper dolčevita, štofani kaput, pa parka s krznenim obodom…. dobrodošli u zimski styling i noćnu moru za dugu kosu. Brzo se mrsi, oštećuje, a zimsko vrijeme je tek počelo.

I onda su u pravom trenutku uletjeli jedan šampon, balzam i serum koji su onako sportski rečeno, preuzeli loptu, poveli igru na pravu stranu i kosu učinili fenomenalnom baš sada kad smo mislili da joj se ne piše dobro. Vichy Dercos Densi Solutions su novi sjajno proizvodi i za nas odlično otkriće.

Prema našem iskustvu pranja i njege kose ovom zanimljivom formulom možemo prijaviti da:

Vichy novitet daje vlasima opip isfeniranosti i fine glatkoće. Kao da kosu obloži nekim ovojem koji definitivno smanjuje mršenje kose. I kosa doista izgleda punije!

Dakle, ovo je Anina kosa, a šampon je u njezinim rukama dosad odradio 2-3 pranja. Njezina kosa je inače noćna mora i frizerima, a i njoj samoj jer se jako zapetljava kod pranja.

A kao što i samo ime kaže Vichy Dercos Densi Solutions, ovi proizvodi su se pokazali kao istinsko izvrsno rješenje.

Ana Josipović Instagram

Ana Josipović @ana.jo_

Imali smo super giveaway i upoznali dvije zanimljive cure koje su s nama podijelile svoja hair iskustva, a od tvrtke Vichy Hrvatska dobile su sva tri Dercos Densi Solutions proizvoda.

Pročitajte njihove priče…

Dora Polić, studentica medicine iz Viškova kaže da njezina kosa ima “svoju volju” smjestila ju je u grupu između ravne i kovrčave. Kao i većini cura s poluravnom kosom vlaga u zraku pojačat će kovrčanje, styling kose koji Dora inače preferira, A ima i dana kada kosu odluči ispeglati.
Nedavno je boju prvi put posvijetlila blagim balayageom i premda joj se čini da joj je kosa otada tanja, ima jedna prednost – “manje se vidi da je ispucala kada je posvijetljena”.
Doru možete pratiti na Instagramu @finding_dr.dory gdje ćete uočiti i njezinu strast prema crvenim ruževima.

Vichy novitet daje vlasima opip isfeniranosti i fine glatkoće. Kao da kosu obloži nekim ovojem koji definitivno smanjuje mršenje kose. I kosa doista izgleda punije! Dora Polić

Dora Polić @finding_dr.dory

Martina Stojčević @bozic_marti je svoju kosu zanimljivo opisala u dvije riječi: ”Lenina mama.” Ova Zadranka kaže nam da se njezina gusta kosa za koju je uvijek dobivala komplimente promijenila nakon poroda te počela ispadati. I danas, nakon skoro dvije godine još nije prestala. ”Iskreno se nadam promjenama nabolje nakon korištenja Vichy Dercos preparata!” priznala nam je Martina.

Vichy novitet daje vlasima opip isfeniranosti i fine glatkoće. Kao da kosu obloži nekim ovojem koji definitivno smanjuje mršenje kose. I kosa doista izgleda punije! Martina Stojčević

Martina Stojčević @bozic_marti

 

Mi kažemo – poklon paketi stižu u prave ruke!

Kao i ostali Vichy proizvodi i ova tri iz linije Dercos Densi Solutions dostupni su u ljekarnama.

A o samom djelovanju Vichy Dercos Densi Solutions šampona, balzama i seruma doznajte u ovom tekstu posvećenom “debljanu kose” »

Vichy Dercos Sensi Solutions, koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu

Vichy Dercos Sensi Solutions, koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu

 

Vichy Dercos Sensi Solutions, balzam za tanku i slabu kosu

Vichy Dercos Sensi Solutions, balzam za tanku i slabu kosu

 

Vichy Dercos Sensi Solutions, šampon za tanku i slabu kosu

Vichy Dercos Sensi Solutions, šampon za tanku i slabu kosu

 

Pogledajte također: Kosa je snaga street stylea »