Najzanimljivije novo lice street stylea – Hanna Alagić

Hanna Alagić ima samo 17 godina i za ovo fotkanje dobili smo dopuštenje njezine 39-godišnje mame koju će često na ulici zamijeniti Hanninom starijom sestrom. U našem uličnom uredu na zagrebačkoj špici obožavamo otkrivati i susretati nova lica koja nas privuku načinom na koji nose svoj stil, a Hana nas je osvojila stavom s kojim prpošno nosi odjeću. Ona je u stvari ”tough girl”.

Ima mladenački atraktivan izgled, ali u osnovi njega je jedan zdravi, sportski, isklesan, čvrst stav. Što god da odjene ona nosi kao da je upravo osvojila zlatnu medalju. A mi joj zbog toga dodjeljujemo našu stylish palicu za najzanimljivije novo lice na street styleu i veselimo se pratiti je u vremenu koje dolazi.

Hanna je inače učenica 3. razreda srednje ekonomske škole Benedikt Kotruljević u Zagrebu, kao i većina djevojaka, kaže kako bar svaki dan pomisli da nema što za obući. U njezinom ormaru najviše je sportskih udobnih komada i traperica. Inače je osam godina trenirala atletiku, a danas redovito vježba i hrani se zdravo jer voli brinuti o svom tijelu da bude u dobroj fit formi.

Uvjerena je da joj u garderobi kronično nedostaje haljina i želi si nabaviti atraktivnu haljinu i štikle, no ipak, njezina najdraža kombinacija je ona s tenisicama, trapericama i običnim t-shirtom. Kao i većina mladih cura omiljene su joj ”ne-boje” bijela, siva i crna, a narančasta nikako ne ulazi u spektar boja koje bi Hanna odjenula.

Hanna najviše voli šopingirati u Zari, tamo je i pronašla kožnu jaknu sa zakovicama koju je nosila na snimanju sa šivanom haljinom od tila i čizmama sa zakovicama iz zagrebačkog Clan Storea.

Haljinu o kojoj mašta vjerojatno će odjenuti za spoj sa svojim dečkom, nogometašem Jakovom Medićem, s kojim je u vezi nešto više od dvije godine, a nadaju se da će uskoro proslaviti njegov nogometni angažman u inozemstvu.

Priče o ljudima s najviše stila donose:
Style Zagreb & Croata »

 

Osoba s najboljim stilom u 2017. – kontrolor letenja Alen Kolbas