Znate zašto Andrea Andrassy dobro izgleda od jutra do mraka? Ima Tip-Top savjet!

servis za čišćenje tip-top. Znate zašto Andrea Andrassy dobro izgleda od jutra do mraka? Ima Tip-Top savjet!

Kolumnistica Andrea Andrassy


Dan je za čišćenje! Kad ste zadnji put temeljito očistili kupaonicu? Zavirili u pećnicu ili pogledali što se krije ispod kauča? Osim toga, bliži vam se važan sastanak no ured vam baš i ne izgleda reprezentativno…

Jeste li čuli za Tip-Top, novi hrvatski servis » koji pruža inovativnu i prijeko potrebnu uslugu spajanja ponude i potražnje u djelatnosti čišćenja prostora?!

Zbog brojnih svakodnevnih obaveza vremena za kvalitetno čišćenja prostora u kojem svakodnevno boravimo sve je manje. No, činjenica je da okoliš u kojem boravimo snažno utječe na to kako se osjećamo, a sam prostor nerijetko je odraz naših osjećaja i raspoloženja.

Zamislite samo da se u potpunosti možete posvetiti svakodnevnim obvezama ili jednostavno odmarati dok netko drugi umjesto vas obavlja nemili posao čišćenja.

Upravo je to isprobala poznata kolumnistica Andrea Andrassy. Nakon napornog dana prepustila se odmaranju, čitala napetu knjigu, a ekipa iz Tip-Topa zasukala je rukave i bacila se na posao.

Sve je tip-top! Ovako izgleda dan za čišćenje u domu Andree Andrassy

Rezultat: Tip-top čista soba i slobodna Andrea koja je konačno ulovila nešto vremena za sebe da prošeta po gradu i obavi blagdanski shopping!

Tip-Top» suvremeno je rješenje za potrebe održavanja čistoće životnog ili radnog prostora. Usluga je trenutno dostupna u Zagrebu, Rijeci, Puli i Splitu, a intenzivno se radi na širenju dostupnosti na cijelom području Republike Hrvatske.

Tip-Top garantira visokokvalitetne usluge po konkurentnim cijenama.

Prateći trendove i u potpunosti odgovarajući na potrebe korisnika, ovaj ‘Uber za čišćenje’ omogućuje brzo, povoljno i jednostavno naručivanje usluga čišćenja, u terminu koji odabere korisnik.

U potpunosti prilagođenu potrebama suvremenog korisnika, uslugu čišćenja moguće je naručiti u svega dva koraka te je kreirati tako da dobijete točno ono što želite. S naglaskom na fleksibilnost termina i učestalosti čišćenja, poštuju se najviši standardi kvalitete po pristupačnim cijenama.

Novi hrvatski servis za čišćenje doista jamči tip-top kvalitetu ili vrši povrat novca!

Osim toga, provjerenom profesionalnom uslugom čišćenja izbjegava se plaćanje na crno, otkazivanje termina, nepouzdanost i neadekvatna razina kvalitete.

Više informacija potražite na www.tip-top.hr

 

Andrea je konačno ulovila nešto vremena za sebe!