Sreli smo djevojku koja nije na društvenim mrežama i jako je stylish

kako nositi žuti kaput Dora Drkula Style Zagreb sestre Josipović


Vrijeme koje bi provela na društvenim mrežama radije koristi da bi se posvetila studiju prava, a kad je slobodna najradije prošeta gradom u potrazi za stylish komadima.

Ona nema profil na fejsu i Instagramu, ne inspirira se influencerima, ali to je nije zaustavilo da izgleda besprijekorno stilizirano i jako moderno.

U žutom elegantnom kaputu do koljena koji je uskladila s pastelno zelenom vesticom donijela je baš pravo osvježenje na tmurnu siječanjsku špicu na kojoj se rješavamo bundica i u pretežno tamnoj odjeći čekamo prve znakove proljeća, a ona ih je upravo svojom svježom kombinacijom donijela.

kako nositi žuti kaput Dora Drkula Style Zagreb sestre Josipović proljetna moda

kako nositi žuti kaput Dora Drkula Style Zagreb sestre Josipović proljetna moda

Crne široke hlače od baršuna u ovoj su kombinaciji stilski evergreen – iznimno su moderne, no i vrlo klasične. Upravo su se sjajno uklopile s kolorističkim detaljima, ali i s elegantnom crnom torbicom s kratkom drškom.

Inače ovakva kombinacija izvrsno bi izgledala i na ženama 10, 20 pa i 30 godina starijim, a i ovoj mladoj djevojci daje damski look.

kako nositi žuti kaput Dora Drkula Style Zagreb sestre Josipović proljetna moda

 

49 dana do proljeća, juhuuu

🙂

Usput pronašli smo vam za inspiraciju nekoliko stilski potpuno različitih žutih kaputića i balonera koji bi vam jako dobro došli u ranoproljenoj garderobi. Od elegantnog balonera, preko minimalističkog kratkog kaputića do blejzera…

 

ZANIMLJIVO:

Tonirane kreme umjesto pudera su totalni hit među vlogericama

DOZNAJTE »

Što stylish cure sada kupuju »

1 Comment

Comments are closed.