Dva micelarna ponosa iz Hrvatske zbog kojih koža blista i miriše na smilje! Wow

Kada otkrijete i isprobate kozmetiku koja u svom sastavu ima ulje smilja teško da ćete više ikada pomisliti na nešto drugo!
O tome najbolje svjedoče strastveni ljubitelji Olival prirodne kozmetike koja već nekoliko sezona predano “izbacuje” novitete s ovim dragocjenim sastojkom.


Taman kada sam se jednoj kolegici pohvalila kako sam konačno našla odličnu BB kremu ona me prosvijetlila – ”Nisi probala Olival CC kremu s uljem smilja?!”

Jednom kada krenete otkrivati tu slavnu domaću liniju počnete se ponašati kao s Lego kockicama – želite ih sve u kolekciji!

Ovi najnoviji proizvodi definitivno će razveseliti klub obožavatelja kozmetike s uljem smilja, ali još više one koji “luduju” za dobrim micelarnim proizvodima jer stižu dva sjajna proizvoda nove generacije iz laboratorija Olival: Micelarni gel i Micelarna pjena – oba sadrže, a i moramo posebno naglasiti, prekrasno mirišu na ulje smilja.

Zašto je micelarna otopina tako popularna?

Gotovo da se radi o pravoj maloj beauty revoluciji jer se otopina pokazala vrlo moćnom kod skidanja šminke, a pritom ne škodi niti najosjetljivijoj koži. Naime, micele su sitne čestice koje gotovo magnetski privlače sve nečistoće s lica, uključujući i višak sebuma, pa koža u čas bude čista.

Olival Micelarna pjena i Micelarni gel oba obogaćena uljem smilja

Olival Micelarni gel s uljem smilja dodatno je obogaćen aloe verom koja umiruje i hidratizira kožu, dok ulje smilja regenerira i ostavlja ugodan osjećaj mekoće na koži bez isušivanja i zatezanja, a namijenjen je svim tipovima kože.

Olival Micelarna pjena s uljem smilja namijenjena je normalnoj i masnoj koži, a uklanja čak i tvrdokornu šminku s područja oko očiju. Ova pjena ostavlja ugodan osjećaj mekoće i nježnosti, a vi doista osjećate kako je lice temeljito očišćeno.

Još jedna stvar koja je važna kod Olivalove linije – ona naime ne sadrži alkohol, mirise, silikone, parabene i boje, a obzirom na inovativan sastav, ne oštećuje ni zaštitne prirodne barijere kože, te je niti ne isušuje.

Upotreba je zapravo klasična: ovlažite lice, nanesite pjenu ili gel te ga isperete. Da biste proizvod što bolje umasirali, poslužite se omiljenim uređajem za čišćenje lica, spužvicom ili samo vlastitim prstima. Potom lice isperite mlakom vodom i lagano posušite ručnikom.

Olival Micelarni gel

 

Olival Micelarna pjena

 

Sigurni smo da će i ova dva Olivalova noviteta brzo naći put do beauty polica ljubiteljica kvalitetne prirodne kozmetike, ali i onih koji vole kad kozmetika miriše na Mediteran – a ova doista to ima u svojoj esenciji!

 

Više o Olival proizvodima >>>

 

Cijene proizvoda:

Olival Micelarna pjena s uljem smilja – 39,90 kn

Olival Micelarni gel s uljem smilja – 34,90 kn