Pogledajte kako se Zara uvukla na ovogodišnji Oscar, ne na velika, nego na sigurna mala vrata, a modeli stižu i u prodaju


Pa zar ćeš u Zarinoj haljini na dodjelu Oscara?! Popularni brend ulične mode koji ne očekujemo vidjeti na crvenom tepihu pronašao je način kako se uvući u visoko društvo. Naime, među raskošne oskarovske toalete ove godine pomiješala se i Zara.

Brend je sklopio ugovor s Akademijom da će u svoje modele odjenuti osoblje zaposleno na organizaciji dodjele Oscara. Oko 150 žena bilo je odjeveno u tri modela haljina koje su u Zari specijalno dizajnirane i izrađene za ovu priliku.

Jedna od tih haljina je u stvari crni smoking produžen u dugu haljinu, uskog kroja, a ostale dvije su vrlo decentne večernje haljine satenastog izgleda, jedna u tamno plavoj, a druga u crnoj boji.

Ono što vjerojatno najviše zanima ljubitelje ovog popularnog street style brenda je da će se ove haljine uskoro naći i u prodaji u limitiranom izdanju. Javit ćemo vam čim saznamo kad stižu jer ne trebamo biti proroci da zaključimo kako će se ova prva edicija Zarinih oskarovskih haljina rasprodati u par trenutaka.

Zara Oscar 2018 dress

Zara Oscar 2018 dress

Zara Oscar 2018 dress

 

Zara se inače na Twitteru pohvalila svojim oskarovskim debijem:

 

 

Beauty ljubitelji ih obožavaju: micelarni prozivodi sa smiljem »