Više od pola milijuna žena tvrdi da su ovo najudobnije cipele na svijetu

Ana Josipović Instagram Piccadilly udobne cipele stjuardese

 

Plus, nisu od kože već od kokosa i gume pa ih obožavaju svi koji vole eko održivu filozofiju!

 

Na Instagramu ih prati preko pola milijuna žena koje vole udobnu obuću za cijeli dan, posebno za poslovno odijevanje. Riječ je o cipelama Piccadilly koje se preko pedeset godina proizvode u Brazilu »

U tih pola stoljeća razvili su jednu od najimpresivnijih tehnologija za izradu cipela koja se isključivo bazira na ekološki osviještenoj proizvodnji pa nikad ne koriste životinjsku kožu već isključivo biološki prihvatljive i razgradive materijale poput kokosovih vlakana ili prirodno dobivene gume. Uz to, u tehnologiji izrade ove eko kože koju nazivaju Eco Nappa ne koriste se kemikalije za bojanje, niti za šivanje, a ljepilo im je na vodenoj bazi.

Kada bismo vam navodili performanse nekog novog auta, vjerojatno bi vam uskoro dojadilo slušati jer nama ženama, kada su u pitanju auti, boja je ipak najvažnija. Opis Piccadilly cipela također zvuči kao dobro opremljen moderni auto, no s tom razlikom što ćete se sa svakom novom komponentom zaljubljivati u njih prije nego ih uopće isprobate.

 

Piccadilly udobne cipele stjuardese

 

Udobne, ali i bešumne

Prije nego odlučite isprobati cipele naravno da vam se moraju svidjeti izgledom. Piccadilly modeli odišu estetikom ”odraslih” poslovnih žena, one su uredne, odmjerene, ne pretjerano nametljive. Među najvećim fanovima ovih cipela su stjuardese jer upravo njihov tempo i stil života traži cipele koje to mogu i podnijeti, a ženi ostaviti smiješak na licu.

Pri tome kako su proizvođači Piccadilly cipela “opsjednuti” izradom tehnološki savršenih rješenja, sve cipele imaju “tihu” petu – znači nema lupkanja dok hodate što za rad u avionima itekako ima smisla.
Još jedan od razloga zašto ih stjuardese vole je ALARM FREE tehnologija, a to znači da se ne koriste metali i ostali materijali koji su suspektni na aerodromskim kontrolama pa nema potrebe za izuvanjem.

Unutrašnjost cipela je naravno tehnološki pametno osmišljena pa anatomski uložak od lateksa apsorbira 51% vlage u samo pola sata te sprečava neugodne mirise. Podstava cipela je posebno ojastučena na mjestima gdje se najčešće mogu stvoriti žuljevi pa su Piccadilly cipele definitivno lišene žuljeva.

S druge strane materijal je jako izdržljiv te se cipele nakon dužeg nošenja neće “naborati”, a također će dobro podnositi sve temperature – ljeti će upijati vlagu dok u hladnijim danima neće “oledeniti”. Ekološka koža je vodootporna pa ste na kiši mirni, suhih stopala. Sama peta je napravljena od materijala koji sprečavaju guljenje.

Jednom kad ih odlučite baciti, ne brinite, one će se u prirodi razgraditi i kompostirati te sigurno pomoći nekom drvetu da naraste.

 

Ana Josipović Instagram Piccadilly udobne cipele stjuardese

Piccadilly udobne cipele stjuardese

 

Na kraju, naše oduševljenje ovakvom filozofijom izrade cipela dodatno je naraslo kada smo pronašli podatak da osim eko proizvodnje cijela tvrtka posluje s 0% otpada jer sve što se koristi u administraciji, od papira, stakla do ambalaže se reciklira.

Za naš prvi street style look u Piccadilly cipelama izabrali smo elegantne klasične balerinke u kombinacije krem i crne boje i kombinirali smo ih s ”culottes”, suknja-hlačama. Oduševljeni smo ovim outfitom koji sjajno izgleda za dnevni poslovni look, odrađuje bitan sastanak, najobičniju šetnju gradom u kojoj ćete se osjećati lijepo i ženstveno i na kraju romantičnu večeru. Sve u bešumnim udobnim cipelama iz Brazila.

Pogledajte nekoliko modela dostupnih u našim trgovinama, a popis prodajnih mjesta je na kraju članka!

Piccadilly udobne cipele stjuardese

Piccadilly udobne cipele stjuardese

Piccadilly udobne cipele stjuardese

Piccadilly udobne cipele stjuardese

Piccadilly udobne cipele stjuardese

Piccadilly udobne cipele stjuardese

Više informacija: www.dockers.hr

 

Prodajna mjesta:

Zagreb:
Comfort&Life
City Center One West

Comfort&Life
Masarykova / Gundulićeva

Split
Comfort&Life
Bosanska 9

Comfort&Life
City Center One Split

Niki Shoes
Bosanska 11

Čakovec
Fenix
Kralja Tomislava 7

Pazin
Niki Shoes
25 rujna 42

Što stylish cure sada kupuju »

Pogledajte također:

Još styling inspiracija »