Što se sada nosi reći će vam cure s najnovije zagrebačke špice

špica zagreb ulična moda svibanj lipanj june 2018 najnovije

 


Ljubav ka lepršavim, cvjetnim i točkastim, ljetnim haljinama već se odavno “kuha” u ženskoj modi, a sad potkraj proljeća i s uranjenim ljetom možemo samo zaključiti da su među najvažnijim krojevima mini haljina na preklop opšivena volančićima po rubu, dekolteu i oko rukava. Tog kroja, čini se, nećemo se dugo zasititi, a po svemu sudeći upravo je ovaj model  uspio s trona najpopularnijih haljina maknuti off shoulder (haljine golih ramena) koji je donedavno dominirao uličnom modom!

Uz cvjetate i točkaste uzorke street style nije imun niti na lijepe bijele haljine, pogotovo one rupičaste, u engleskom ih zovu ”eyelet lace”, a taj čipkasti materijal hit je i među bluzama koje uvijek dobro pašu uz traperice!

Globalni zaključak je da ovogodišnji street style ne odiše nekim masovnim snažnim trendom već više stilskim miksom od nekoliko sezona.

Što se tiče accessoirea, tu se se stvar znatno promijenile u odnosu na nedavne sezone. Dominiraju male ženstvene torbice živahnih kolorita i gotovo su potpuno istisnule velike torbe. Sunčane naočale zanimljivih oblika, ali i boja – posebno sa svijetlim staklima koje daju vedrinu cijelom izgledu, ali i pomaknuto moderni styling, slijede ih velike retro naočale mačkastog oblika s tamnim ili nijansiranim staklima dok su male mačkaste naočale kakve je lansirao Le Specs » za ovu sezonu dosta rijetke, vjerojatno jer još uvijek nisu zavladale domaćim street style dućanima. Zanimljiv detalj je veliko  remenje koje itekako naglašava atraktivni ženski izgled!

 

Paula Vuko Gucci remen

Gucci remen

prugasta haljina mala roza torbica špica najnovije zagreb

Ganni zelena suknja, cvjetasta haljina, prugasta haljina

Tea Kutle style

 

Što stylish cure sada kupuju »

Pogledajte također:

U ovoj seksi Guess odjeći fotkala se Jennifer Lopez, ali i naše cure za street style

vidi više »