Ljepotica i zvijer – Ana Kramarić

Ana Kramarić

Ana Kramarić

 


Da odmah razjasnimo, ljepotica je Ana Kramarić, a zvijer nije ovaj frajer kojeg vidite s njom na slici, inače njezin dugogodišnji dečko Maro Srezović. Ana je 2u1, i ljepotica i zvjerka koju ćemo vam danas predstaviti. I otkriti vam tajnu kako je dobila ove predivne vretenaste noge. A kako to obično bude u životu, put nije uopće lagan, niti kratak, posebno u njezinom slučaju. Da ne duljimo, pročitajte…

Bivša stjuardesa, a danas direktorica prodaje i marketinga u obiteljskoj firmi koja se bavi zastupstvom dentalne opreme, Ana posao vodi s bratom blizancem, a kad ne radi onda najčešće trči sa svojim dečkom Marom. Ne govorimo o krugu oko Jaruna nego od Zagreba preko Sljemena do neke točke u Zagorju i hop evo ih natrag. Njih dvoje svakodnevno trče, plivaju, voze bicikl, sve u kilometarskim duljinama.

Koliko si ono rekla da vas dvoje obično istrčite?

– Volim život, volim svoj mir, volim opuštenost i volim duge i životopisne rute zato trčim, i hvala nebesima što već skoro sedmu godinu uspješno balansiram šarenim stazama života s onim koji me u svakom smislu nadopunjava, Maro, jedina osoba koja je preslika mene kad su aktivnosti u pitanju, spreman trčati uz mene i preko 30 km. Ako isplaniram rutu od Lagvića do Svemira pa tramvajem doma on nema ništa protiv i zato ga sve ove godine volim i ne puštam.

Dobro, odakle vam volja?

– Ogromna je volja, k’o pušteni s lanca lutamo našim tajnim stazama, s potpunim povjerenjem jedan u drugoga i kod nas nema – ne mogu, neću i ne znam. Ne pristajemo na negativu, isključivo pozitivna energija i volja za nemogućim misijama koje zajedno pretvaramo u uspjeh pa onda dalje u sreću najveću.

Dogodi li se nekome od vas da mu na pola puta dosadi i kaže – ne mogu više?

– Volja dolazi iz srca, a naša su puna želje za novim, dužim, ljepšim rutama. Ne stajemo.

Ajmo mi ipak na modu. Što si imala ne sebi kad sam te snimala?

– Obleka mi je najmanje bitna, jedino u što ulažem je sportska oprema kako bi izbjegla ozljede na dugim prugama. Sebe sam prihvatila takvu kakva jesam i potpuno sam neopterećena kako me netko doživljava, stoga ono što nosim nije nikakav wow već prva stvar koja mi tog trena padne pod ruku. Inače, moram priznati da sam postala dosta aljkava otkako sam skinula uniformu stjuardese, nit’ se sređujem, niti šminkam, valjda zato što sam sada sama svoj gazda.
Nisam materijalist i jedino na što trošim novac su zdrava hrana, članarina u triatlonskom klubu, na joga tečajeve, avionske karte, gorivo, hranu za ljubimce i to je to, sve ostalo je za mene nebitno i ne pada mi na pamet investirati u nešto kako bi fascinirala druge, moja pravila, moj svijet.

Da, da jasno, razumijemo te. Odakle je haljina? Cipele? Ruksak – fejk ili pravi?

– Na sebi nosim potkošulju Tezenis, suknju Zara, sandale Borovo i torbu koju sam dobila u nasljedstvo.

O kozmetici sigurno brineš?

– Ne šminkam se, s mamom radim macerate i ulja od smilja i maslina, s tim njegujem lice, Palmers maslacem tijelo, a usnice – papaya lip treatment uljem.

Koji se kozmetički proizvod uvijek nađe kod tebe u torbici?

– U torbi imam samo ključeve, novac, vodu s limunom i raw pločice, s kozmetikom ne hodam okolo jer ne želim biti opterećena ničim.

A kosa? Kakve preparate koristiš za njegu?

– Kako plivam dva puta tjedno klor je dosta isušuje pa je nahranim kokosovim uljem, malo na kosu, malo po tijelu, malo na ruke i spremna sam za dalje.

Ima li nešto od kozmetike da bi preporučila drugima?

– Ne bi nikome ništa preporučila jer svi smo mi jedinstveni s drugačijim potrebama, samo treba slušati svoje tijelo i tako ćemo odabrati najbolje za sebe.
Ok, imam jedan savjet – prestanite biti nešto što niste, otpustite kočnice i zavolite sebe takve kakvi jeste i vidjet će te, nema veće sreće od zdravlja, ljubavi i potpune neopterećenosti. To vam je ljubav, a ako je živite, vi je i privlačite pa se tako zaljubite u sebe, u život, u druge… i sve postane baš super!

 

Maro Srezović i Ana Kramarić | Style Zagreb

Maro i Ana

Ana Kramarić | Style Zagreb

Ljepotica i zvijer - Ana Kramarić | Style Zagreb

Ana Kramarić stil

Što stylish cure sada kupuju »

Pogledajte također:

Tretman koji preporodi kožu lica u par minuta

vidi više »