Novo mjesto za sređivanje prije izlaska na špicu

Bipa telefon backstage, Ilica 42

Bipa backstage, Ilica 42

 


S novitetom koji na tržište donosi Bipa, posjet ovoj pink trgovini postaje itekako lijepo iskustvo u kojem vas po prvi put očekuje prava backstage atmosfera i profesionalno sređivanje. Naime 100-ta poslovnica Bipe koja je upravo otvorena u Ilici 42 u Zagrebu, odmah kod križanja Frankopanske i Ilice, uz svoju standardnu ponudu, donosi i sasvim novi sadržaj – uslugu koja je u stvari izvrsna polazna točka prije špice ili bilo kakvog događaja za koji se želite profesionalno urediti.

Na katu ove trgovine uređen je jako moderan prostor Bipa backstage u kojem možete dobiti uslugu šminkanja ili uređivanja obrva. A možete proći i radionicu u kojoj će vas Bipine vizažistice individualno naučiti kako se najbolje našminkati za dnevnu ili večernju priliku.

Cijena usluge kreće se već od 30 kn za uređenja obrva, dnevno šminkanje je 100 kn, večernji look je 150 kn, a individualna make up radionica od 90 minuta koštat će vas 250 kn.

Za termin se trebate naručiti telefonski (01/2306-936) ili u samoj poslovnici, a sve informacije o ovoj usluzi možete pronaći na Bipinoj stranici »

 

Stylish Zagreb: U backstageu je uvijek zabavno! | Style Zagreb

Bipa tim

Bipa telefon backstage, Ilica 42

 

Na otvorenju ove zanimljive gradske beauty lokacije sreli smo lijepu manekenku Lidiju Lešić, šarmantno odjevenu u odijelo burgundy boje. Kako nam je otkrila odijelo je domaćeg brenda DeLight, a torbica stiže is Cocopata. Bijela košulja je iz Zare, kao i leptir mašna, a cipele su iz Topshop. U svakom slučaju jako zanimljiv look, tjera vas da pogledate u svoj ormar i zapitate – zašto ja ove sezone nemam odijelo u nekoj intenzivnoj boji?!

 

Lidija Lešić street style look

Lidija Lešić

Lidija Lešić street style look crveno odijelo

Lidija Lešić street style look crveno odijelo DeLight Zara Topshop Cocopat

 

Pogledajte također:

Hit beauty tretman japanskim algama

vidi više »