Što ćeš odjenuti na pir

Što ćeš odjenuti na pir | Style Zagreb

 

Prvo pitanje koje nam svima padne na pamet kad stigne pozivnica na vjenčanje je, naravno, što odjenuti, a prirodno je da svi želimo dobro izgledati neovisno o tome koliko smo ”bitan” ili sasvim sporedan gost na vjenčanju. Jer posebnost i romantika tog događanja jednostavno u svima probudi onu bajkovitu sliku u kojoj se veselimo.

Kako je uz lijepo vrijeme stigla i sezona vjenčanja, jer tko zamišlja romantično vjenčanje na kiši, prošetali smo do zagrebačkog dućana Sherri Hill da vidimo što bi za ovu žarku ljetnu sezonu moglo razigrati žensko srce.

 

Predrasuda pada u vodu čim odjenete prvu haljinu…

Mišljenje da su Sherri Hill haljine preluksuzne za svečani izgled koji se kod nas globalno njeguje nestaje u hipu poput riže koju bacite u zrak, kad vam ljubazna asistentica u dućanu pomogne zakopčati prvu korzetiranu haljinu, u kabini koja je doslovno 3×3 m, s ogromnim ogledalom.

Ove doista luksuzne haljine precizno rađene najčešće od satena i čipke su i vrlo pametno konstruirane da komplimentiraju žensko tijelo. Ispod njih ne trebate nositi grudnjak jer on je ugrađen u konstrukciju haljine tako da leđa i ramena bez ometanja mogu doći do izražaja.

Na naše fotkanje za ovaj stylish pir poveli smo dvije zgodne Dalmatinke, vesele prijateljice Paulu i Karlu, jer smo znali da će s njima ovo isprobavanje imati poseban šarm kad su one po dalmatinski reagirale dok smo skupa birali koju isprobati:

”Ajme, vidi ove vešte! Aaaa što si mi lipa! Ova mi je baš sila (*sjela op. StyleZagreb)!”

Napravili smo tri priče: u prvoj su bile dive, u drugoj cure iz Seks i grada, a u trećoj romantične djeveruše.

Karla u puder čipkastoj roza haljini ukrašenoj šlepom i ružama, a Paula u satenskoj crvenoj krinolini uz koju je crveni ruž bio dovoljan. Posebno su nam se svidjeli bež detalji na korzetu koji su suptilno istaknuli dekolte. Ovu priču upotpunile su naočale koje su također iz kolekcije Sherri Hill, Karlin avijatičarski model u nježnoj roza boji, a crni geometrijski diva model na Pauli.

Pogledajte kako su cure uživale u ovim raskošnim haljinama!

 

Sjajna vijest je da ovaj poznati flagship store koji obiluje prvoklasnom ponudom svečanih haljina, uskoro otvara novi luksuzni prostor u samom centru Zagreba, u Frankopanskoj ulici, gdje će haljine biti još dostupnije. Jer zapamtite Sherri Hill vas u trenutku transformira u pravu divu!


Uostalom, budimo krajnje iskreni, tko ne voli imati dobru fotku za Instagram i Facebook! Stoga kad je bal nek je onda bez zadrške – Sherri Hill bal!

Sherri Hill Facebook »
Sherri Hill Instagram »