Street style obožava kombinezone, a stigao je i pred oltar

kombinezon

 


Zamislite scenu da haljine progovore, prvo što bi napravile izogovarale bi kombinezone na pasja kola. Jer nije lako kraljicama odjeće posljednjih godina kada su im kombinezoni totalno pomrsili račune, a prijetnja je sve veća. No, da li bi im uopće mogle naći neku konkretnu zamjerku, hm.

Kombinezoni sve više ulaze i na teren vjenčanica pa su se svečanim kombinezonima koji se dosta često traže kao odjeća za vjenčanje (ako ste gošća) pridružili i bijeli spremni da došeću pred oltar.

Kombinezon je uzeo najbolje od odjeće iz kojih je izrastao – eleganciju i ženstvenost haljine, udobnost i ”frajerluk” hlača. I zato je jedinstven i funkcionalan gotovo u svim prilikama i godišnjim dobima. A jednako tako mogu ga nositi visoke, male, punašne, mršavice, plavuše, crvenokose, brinete…

Moda kombinezona krenula je s crnima koji nisu imali namjeru maknuti s trona malu crnu haljinu jer to je ipak nemoguće. No oni su uz eleganciju crne boje donijeli novi cool efekt, drugačiju erotičnost i jednostavno su se nametnuli, ne za jednu sezonu, već kao svevremenski komad odjeće.

Ljetni kombinezoni koketiraju s dosta šarenih, posebno cvjetastih dezena. S krojevima od militari do onih ženstvenijih s volanima ili ogoljelim jednim ramenom.

Njihova popularnost se ne smanjuje, a street style ih jako voli.

 

Sa zagrebačke špice…

Crni kombinezon s bajkerskom jaknom i retro maramom

 

crni H&M kombinezon

 

Ležerni kombinezon uz bijele tenisice

kombinezon street style Zagreb StyleZageb špica moda

Pregledali smo popularne high street i web trgovine pa evo onih koji su nam zapali za oko: ležerniji za svaki dan, svečaniji, crni za sve prilike…

 

kombinezon Mango

MANGO

 

prugasti kombinezon Mango

MANGO

prugasti kombinezon Zara

ZARA

kombinezon s volanima Mango

MANGO

cvjetasti kombinezon Zara

ZARA

 

kombinezon HM

H&M

kombinezon Mango

MANGO

 

 

 

 

 

MISSGUIDED »

 

Bijeli kombinezoni za vjenčanja

bijeli kombinezon s volanima Mango

MANGO

 

 

 

Kombinezoni iz popularnih trgovina:

 

 

Bijeli kombinezoni

 

 

POGLEDAJTE TAKOĐER:

Zanimljive kombinacije za nju i njega iz kolekcije Calvin Klein Jeans

provjerite ova sniženja »