Za ovih 10 jesenskih stylinga treba vam tek jedan par visokih čizama, ali boja će vas iznenaditi

bijele čizme jesenska moda styling ideje

 


Što obuti uz midi haljinu, velur suknju i predimenzionirani džemper ili duži elegantni kaput?

Ako pogledate kako je stilizirana jesenska kolekcija Massimo Duttija dobit ćete posve jasan odgovor – bijele čizme i to one koje sežu skoro do koljena.

Moda ne robuje logici

Čizme do koljena na malo višu petu su omiljena ženska obuća, posebno u klasičnim bojama koje variraju od tonova smeđe, preko bordo do crnih. A ove jeseni nameću se u totalno “nepraktičnoj” bijeloj boji. No kako moda ne robuje logici naravno da nas je takav izbor itekako zaintrigirao, a evo i zašto!

Sviđa nam se što cijeli dojam stylinga postaje laganiji, manje zimski i zabundan. Kako jesen, a posebno zime znaju biti itekako prevrtljive i snijeg sakriti do ožujka zapravo ovakva ludost, da u ormar ubacite jednu rizičnu boju, može biti sasvim ispravan potez ako težite osvježenju i konačno prestanete kupovati iste stvari.

Jer bijela to svakako jest! Vidjeli smo je i volimo na tenisicama, bijele cipele su i dalje hit, potkraj prošle zime bijele gležnjače su se probijale u street style kombinacijama », a sada nam se sviđa i u ovom elegantnom dizajnu.

Uglavnom, jedva čekamo vidjeti kako će domaće stylish cure ove jeseni isfurati styling s bijelim čizmama. Ili možda bolje reći – jedva čekamo vidjeti koja će biti prva i imati najviše hrabrosti za ovaj modni iskorak. Ipak smo mi konzervativna sredina koja voli klasiku i vjeruje crnoj, smeđoj i sivoj.

Ako smo vas zaintrigirali predlažemo da sada odete do svog ormara i procijenite koliko biste kombinacija od odjeće koju već imate mogli složiti uz ovakve čizme. Vrijedi isprobati!

Cijena čizama u Massimo Duttiju je 1595 kn, kožne su. Jeftinija varijanta, također od kože, moći će se naći u Zari, zasad su samo u najavi, a iznosit će 899,90 kn – fashionistice ih čekaju u niskom startu.

 

bijele čizme jesenska moda styling ideje

Kožne bijele čizme, Massimo Dutti, 1595 kn

 

bijele čizme jesenska moda styling ideje

Kožne bijele čizme, Zara, 899,90 kn

 

Inspiracije iz Massimo Dutti jesenske kolekcije…

bijele čizme jesenska moda styling ideje

bijele čizme massimo dutti jesenski styling

bijele čizme

bijele čizme

bijele čizme

bijele čizme

bijele čizme

bijele čizme

bijele čizme

bijele čizme

Pogledajte također:

Zelena haljina i stylish cure se vole!

vidi više »