Novi zagrebački bar izgleda kao da sjedite usred New Yorka

Egoist bar CvjetnoEgoist bar Cvjetno interijer Veslačka 17

 

Nedavna vikend šetnja uz Savski nasip nagradila nas je otkrivanjem novootvorenog Egoist bara Cvjetno. Radi se o trećem u nizu iz lanca barova Egoist, ugodno se smjestio u Cvjetnom naselju, u blizini šetališta uz Savski nasip, mosta Hendrix, preko puta barova Vintage te Most Unusual Garden, u blizini pizzerije Maslina. A zatekao nas je svojim jako modernim loft interijerom zbog kojeg je lako pomisliti da se nalazite na putovanju izvan Hrvatske.

Uklopljen u arhitekturu novosagrađene moderne stambene zgrade koja pomalo priziva izgled luksuznog kruzera, trenutak kada zakoračite u Egoist bar Cvjetno doista imate osjećaj da ste na putovanju.

Zbog prostranosti i modernog dizajna u kojem dominiraju neobično svjetlucavi sivi tonovi kombinirani s bakrenim detaljima, odmah nas je podsjetio na raskoš newyorških modernih barova i restorana kakvi se najčešće mogu vidjeti u ultra-modernim kvartovima poput Meatpacking Districta i Greenwich Villagea.

U duši Egoist bara Cvjetno zapravo ćete naći fuziju modernog dizajna spojenu u otmjenost industrijske arhitekture, a opet cijeli prostor doima se toplo i gostoljubivo.
Slogan vidljiv iznad bara: “Egoist. A tako dobar za sve!” elegantno opisuje šarm ovog prostora.

 

Egoist bar Cvjetno interijer Veslačka 17

 

Već u prvom trenutku jasno je kako će se u ovaj ugodni prostor lako smjestiti društvo koje će slaviti rođendane, neke nove uspjehe, veseliti se počecima, slušati zanimljiva predavanja, oplakivati bivše ljubavi, ali i upoznavati nove.

Naime modularnost prostora omogućava da ovaj moderni ambijent u trenutku postane kulisa za ples ili ugodno mjesto za poslovni event jer decentno odijeljena staklena dvorana iza samog bara lako se transformira u zatvorenu cjelinu te na taj način stvara lijep kompaktan prostor za ugodna privatna druženja, poslovne proslave ili radne evente.

 

Egoist bar Cvjetno interijer Veslačka 17

Egoist bar Cvjetno interijer Veslačka 17

 

Prednji dio prostora rezerviran je za druženje uz bar, a tu se smjestio i kutak koji se lako transformira u pozornicu za živu svirku i performanse.

Kad kucne čas za koktele okupite se oko Egoistove koktel-stanice i uživajte u promatranju virtuoznog miksanja kao i ponuđenim koktel kombinacijama. Lista koktela je poduža i jako je zanimljiva, a imaju i odličnu ponudu gina!

 

Egoist bar Cvjetno interijer Veslačka 17

Lista koktela je poduža i jako je zanimljiva, a imaju i odličnu ponudu gina!

 

Od dosadašnjih barova iz ovoga lanca Egoist bar Cvjetno izdvaja se s posebnom brunch ponudom – danskim „open-faced“ sendvičima (smørrebrød) koji se svježe pripremaju na kruhu s više vrsta sjemenki. Svidjet će vam se informacija da se taj zdravi kruh posebno izrađuje za Egoist bar Cvjetno u popularnoj gradskoj pekarnici Korica.

 

Posebna brunch ponuda u Egoist baru Cvjetno - danski „open-faced“ sendviči smørrebrød

Posebna brunch ponuda u Egoist baru Cvjetno – danski „open-faced“ sendviči smørrebrød

 

Egoist bar Cvjetno interijer Veslačka 17

U ponudi su još slatki i slani vafli

 

Brunch sendviči jednako dobro funkcioniraju kao doručak, brzi lagani ručak te večernji zalogaj uz čašu vina ili koktel. Uz sendviče u ponudi su još slatki i slani vafli, a sve se friško priprema u Egoistovoj kuhinji.

Nepušačima će posebno biti draga informacija da u baru nema pušenja, no zato je za pušače rezervirana lijepa prostrana terasa koja ima i VIP zonu s atraktivnim stol-kaminom.

 

Egoist bar Cvjetno interijer Veslačka 17

Egoist bar Cvjetno interijer Veslačka 17

 

A povodom otvorenja Egoist bara Cvjetno sprema se event!

U subotu 8. rujna navratite na feštu uz zabavni program i degustaciju delicija koje se pripremaju u ovom baru.
Prijepodne od 10 do 13 h te u večernjim satima od 19 do 23 h tim Egoist bara Cvjetno pripremit će menu za gratis kušanje, imat će posebnu ponudu pića, nekoliko nagradnih igara, a sve praćeno ugodnom jazz svirkom uživo te bendom iznenađenja u večernjim satima. Detaljne informacije možete pronaći na Facebooku Egoist bara Zagreb ».

Adresu Veslačka 17 i Egoist bar Cvjetno vrijedi ubilježiti kao lokaciju koju svakako trebate posjetiti, popiti kavu s frendicom, izaći na dejt, te uz zalogaj ukusnog sendviča i finim koktelima nazdraviti životu!

Inače, u kulturi poslovanja ovog uhodanog tima usađen je veliki “herc” – to je naime naziv humanitarnog projekta “Imam herc” s kojim svaki put kada se ukaže prilika Egoist humanitarno djeluje pomažući bolesnoj djeci i siromašnim obiteljima.

Egoist bar Zagreb Facebook »

Egoist bar Zagreb Instagram »

Egoist bar Cvjetno interijer Veslačka 17

Egoist bar Cvjetno interijer Veslačka 17

Egoist bar Cvjetno interijer Veslačka 17

Egoist bar Cvjetno interijer