Street style se krajem ljeta vraća omiljenoj obući – tenisicama!

Iva Gavrić Instagram @unicorndomination6

Iva Gavrić @unicorndomination6

Valjda nam se ta navika usadila s prvim školskim danima – početak rujna nekako uvijek miriše na čiste bilježnice i novi par tenisica. Svatko od nas u memoriji ima usađen taj omiljeni par kojem smo se veselili cijelo ljeto i koji nas je odveo prvi dan u školu.

Na stranu globalna ljubav ka šarenim, predimenzioniranim tenisicama koja drma svjetskom modom već nekoliko sezona, naš domaći lokalni street style uvijek će imati svoja pravila i favorite, dobre bijele tenisice », te jedne funkcionalne tamnijih nijansi » su bonton koji nepisano vlada domaćom modnom scenom.

Mi smo na Instagramu upratili curu koja ima istančan ukus kad su u pitanju tenisice – @unicorndomination6. Svoj jesenski dress-code Iva Gavrić odlično je pokazala s dužom kariranom košulja haljinom uz koju je “ubola” odličan par New Balance bijelih tenisica od velura »

Njezin drugi omiljeni par su crne tenisice, New Balance » koje planira nositi uz svoje omiljene kombinacije kao što su crna duža majica i crne uske traperice ili veliki ovojesenski hit – oversized džemper, ovaj put u jako cool kombinaciji s uskim trapericama i crnom kožnom šiltericom.

Ivina omiljena adresa za ultra moderne modele tenisica je Buzz » jer, kako kaže, uvijek imaju top selekciju modela iz najnovijih kolekcija!

Svima će se svidjeti informacija da Buzz trgovine i Buzz webshop » do 9. rujna imaju popust od 20% na pune cijene New Balance tenisica » uz kod #buzzstreetstyle20

Pa hvala Ivi što nam je otkrila tu informaciju, a detalje provjerite na njenom Instagram profilu – @unicorndomination6 »