Lijepa trudnica – Anita Dujić

 


Nedavno se vratila iz Londona gdje je radila na filmu s Angelinom Jolie, za London su je headhuntirali iz filmskog svijeta nakon što je na Visu sjajno odradila posao dekoraterke na setu, na snimanju filma Mamma Mia. Na tom snimanju upoznala je i Škota Duncana koji je danas dio njezinog sretnog svijeta u kojem uskoro dočekuje svoje prvo dijete.
S manekenkom Anitom Dujić snimali smo puno puta u proteklih petnaestak godina koliko se poznajemo. Ženstvena je, ima perfektno tijelo, usto je pozitivna, draga, nasmijana…

Njezina kosa uvijek ima taj lagano messy karakter s kojim stvarno izgleda ”da, baš sam se ovako probudila”. Inače o njezinoj kosi brine Ivica iz salona ”Kosa by Anita i Ivica. A kako su Anita Dujić i Ivica Palinić veliki frendovi, svi smo na početku mislili da je upravo ona i u imenu salona. E nije 🙂

Pored toga što je frizer, Ivica famozno šminka, usput i dizajnira i šiva (to je njegovo prvo zanimanje) pa je tako Anita stigla friško iz njegovog salona s prekrasnim ružem u boji fuksije i s tom lagano valovitom kosom. To je ono što Ivica uvijek uspije napraviti.

Anitu smo, dakle, pozvali da nam bude sugovornica za modni prilog koji radimo za HTV, a tema su bile trudnice i stil. I stigla je ova simpatična, prekrasna Trogiranka sa svojih 7 prijateljica/neprijateljica – kilograma koje je dobila u trudnoći i koje su u stvari samo fino zaoblile njezino skladno tijelo.

 

 

Za trudnice se zna da imaju kapacitet za priču, a naša ideja bila je da vidimo koliko mogu o modi. Na snimanje je došla stilizirana u ležernu trudničku haljinu, sa sivim sakoom, u udobnim cipelama te s decentnim nakitom ”Juno”  kojeg sama dizajnira.

Pored posla dekoraterke na filmskom setu i pored još uvijek manekenskih poslova Anita Dujić posljednjih godina dizajnira nakit od zlata, srebra i cirkona. Dio izrađuje u radionicama u Hrvatskoj, a dio u Londonu. Evo nekoliko dragulja iz njezine najnovije kolekcije koju je izrađivala u svom drugom stanju, dok čeka bebicu.

A koliki su kapacitet za priču o modi imale Anita i još jedna simpatična trudnica, Eva Perica Bilaver, možete pogledati na Style Zagreb IGTV.

 


 

 

 

POGLEDAJTE TAKOĐER

Frizure s elegantnim maramama... cure na Instagramu ih jako vole!

vidi »