Od lijepog dara do prekrasne frizure

 

Kao prvo marama, ili kako je tradicionalno zovemo rubac, je izvrsna ideja za božićni poklon. Posebno kad je svilena, kad u sebi ima utkanu priču i još k tome kada s tim luksuznim accessoireom možete dobiti ukras za kosu. Frizuru koja će vas povesti u blagdansko raspoloženje bilo kroz glamour i blještavilo ili toplu i emotivnu priču.
A ova priča s divnim frizurama započela je u radionici luksuznih modnih dodataka Croata » gdje su osmišljeni svileni rupci upleteni u kosu lijepe studentice Nuše Prižmić kao najljepša blagdanska rapsodija kose.

Predstavljamo vam top 4 frizure s elegantnim i jedinstvenim rupcima. Od lijepog dara do prekrasne frizure.


Ovako izgleda kad se udruži luksuzna Croata sa svojim jedinstvenim rupcima i zagrebački FNK frizerski salon », smješten na Kaptolu preko puta Katedrale, te kreiraju frizure u kojima glavnu riječ ima rubac. Vjerujemo da će vam biti sjajna inspiracija za blagdanske ili svakodnevne frizure, one koje ćete si složiti već na prvom putovanju, ili u nekoj posebnoj prilici u kojoj ćete se možda zaljubiti.

 

NISKI REP

Niski rep je uvijek sigurna verzija, zavežemo ga kad nemamo inspiraciju što bi sa svojom kosom. Zašto ga ne bi napravili zanimljivim? Niski rep odlično izgleda ako je oko njega zavezan rubac raznih boja. Ovaj stil je primjenjiv i sa šeširom ili bilo kojom drugom zimskom kapom i sjajno će se uklopiti uz adventski styling dok se šećete okruženi lampicama, uz zvuke božićne glazbe, miris vina te pregršt raznovrsnih događanja. Ova kombinacija unijet će romantičnu notu u cjelokupan dojam te ćete se osjećati posebnom.

NEODOLJIVA MAŠNA

Mašna u kosi je priča koja prolazi u bilo kojoj sezoni. U vrijeme božićnih blagdana, blještavila, šarolikosti, mašna ima posebno mjesto. U vrijeme adventa uglavnom je viđamo na darovima, boru ili adventskom vijencu. No zašto se ne poigrati i ovaj advent ukrasiti svoju kosu s rupcem svezanim u mašnu? Plavo-zelena kombinacija pulovera i marame je idealna za ispijanje tople čokolade, čaja ili neke druge adventske delikatese.

 

NISKA PUNĐA

Niska punđa mnogima je postala najdraži oblik frizure. Bilo da je strogo začešljana ili pak spontano razbarušena nosiva je u svim prigodama. Vrlo zanimljiva ideja kojom bi ostali zapamćeni na ovogodišnjim blagdanskim domjencima je kombinacija marame upletene u nisku punđu. Bijela marama prošarana crnom bojom i bijela košulja su idealna kombinacija kako za dnevni tako i za večernji look.

 

A MOŽE I VISOKA PUNĐA

Visoka punđa često se pozicionira kao svečana frizura, no uz pomoć modnih dodataka može se nositi u različitim prilikama. Jedna takva je s maramom u kosi koja će unijeti dašak spontanosti, romantike i elegancije u vaš cjelokupan dojam. Kombinacija nježne plave boje u puloveru i u marami omotanoj oko razigrane punđe pravi je izbor za blagdanske kućne tulume ispunjene toplinom i božićnom idilom. Visoka punđa uvijek ostavlja dojam elegantne baletne frizure što neodoljivo asocira na Klaru u tradicionalnom baletu Orašar.

 

Ne zaboravite, prava božićna bajka započinje s lijepom frizurom.

1 Comment

Comments are closed.