Ove famozne gležnjače su izbacile s trona čizme preko koljena

 


Kada smo početkom jeseni vidjeli zimsku kolekciju Gulivera bili smo malčice zatečeni. Nakon senzacionalne ljetne kolekcije prepune vedrih boja i modela cipelica koje su podsjećale na francuske macaronse », Guliver nas je dočekao u dark izdanju s modelima koji se ”ne smješkaju” već odlučno, gotovo arogantno stoje.

I dok smo Sandri Duilo, ”šefici Gulivera” stidljivo dobacivali – zašto nema ovih u bež boji, ili bar nekoj svjetlijoj, ona nam se mudro smješkala i samouvjereno stajala iza dizajna koji je sa svojim timom ponudila ove sezone.

 

 

Kolekcija crnih statement čizama s tek nekoliko baršunastih cipela u navy i bordo boji možda je najjače što je Guliver dosad izbacio. A to smo shvatili sada, na kraju godine.

Crne gležnjače sa zakovicama stopile su se u adventsko blještavilo, sljubile s hladnom ulicom, izljubile sa šljokicama na garderobi… žene su ih naprosto ponijele u sve moguće situacije i prilike.

 

Za ovaj model čizama definitivno možemo potvrditi da je s trona zimske street style obuće maknuo čizme preko koljena. Jer ovaj glam rock dizajn se nametnuo kao atraktivniji i poželjniji u mnogim stylinzima!

I zato, umjesto očekivanog izbora najbolje odjevenih koje smo susreli na street styleu u 2018., titulu najboljih dajemo – mrak Guliver gležnjačama!

 

 

PS. još jedna dobra informacija je da ih stignte uloviti na odličnoj rasprodaji koja traje u Guiveru »