Proletjelo 10 godina, a klijenti ne izgledaju ni dana starije

Atina Tanović, Antonija Tretinjak, Iva Vitić Gameiro, Zrinka Cvitešić

 

U samom srcu Zagreba (u dvorištu Ilice 21) mala je oaza mira i jedna od onih tajni koje rado dijeliš s prijateljima, a ova tajna je pravi De luxe – beauty salon kojeg obožavaju javnosti poznati i nepoznati, klijenti i već punih 10 godina brigu o njezi svoje kože, lica i tijela prepuštaju stručnim rukama tima koji predvodi vlasnica Antonija Tretinjak.


Upravo su klijenti, kolege i prijatelji pridonijeli dobrom raspoloženju na rođendanskom slavlju povodom 10. rođendana svog omiljenog beauty salona, a koji se dogodio baš u ovo predblagdansko vrijeme kad posebno volimo pratijati.
Ambasadorice Zrinka Cvitešić, Vanda Winter, Kim Verson, balerine Iva Vitić Ganeiro, Atina Tanović, Martina Matušin, Martina Pandžić Skoko i ostale gošće iz poslovnog svijeta nazdravile su 10-om rođendanu svog omiljenog salona. A da i muškarci itekako brinu o zdravlju svoje kože potvrdili su nam poznati zagrebački glumac Filip Juričić i nogometaš Niko Kranjčar.

Puhanjem svjećica na torti Antonija Tretinjak je poručila: “Deset godina je proletjelo, a naši klijenti ne izgledaju ni dana starije što znači da su De luxe tretmani zaista uspješni! Zahvaljujem Vam na povjerenju i obećavam da ćemo nastojati biti još inovativniji i brinuti o vašoj ljepoti, njezi lica i tijela, te vam pružati kao i do sada najkvalitetniju kozmetičku uslugu kako bi vas učinili sretnijim i zadovoljnijim. Ovo je tek prvih 10 posebnih zajedničkih godina.“

Uspješnost, profesionalnost i prepoznatost kozmetičkog salona De luxe rezultat je dugogodišnjeg truda i stalnog usavršavanja.

Inače, kozmetički salon De luxe je mjesto na kojem su dostupni beauty noviteti svjetskih tržišta uz cjelovit, a istovremeno individualan pristup svakom klijentu. Tim kozmetičara je stručan, profesionalan i neodoljivo simpatičan, a vlasnica Antonija Tretinjak, majstor kozmetičar, godinama je radila kao edukator i stručni suradnik za brojne poznate kozmetičke kuće, te kao predavač na wellness učilištu, a već je drugi mandat Pročelnica Sekcije kozmetičara pri Udruženju obrtnika grada Zagreba, što samo potvrđuje njenu predanost struci.

Uspješnost, profesionalnost i prepoznatost kozmetičkog salona De luxe svakako je rezultat dugogodišnjeg truda i stalnog napredovanja. A sigurni smo da će tako i ostati sljedećeg jubilarnog rođendana.

 

Antonija Tretinjak i Vanda Winter

 

Antonija Tretinjak i Zrinka Cvitešić

 

Hana Bartolović

Kim Verson

Martina Pandžić Skoko i Martina Matušin