Street style akrobacije i kultne Nike Air Force Utility tenisice

 

Ovo je možda najneobičniji street style trenutak koji smo ulovili na Trgu! U zanimljivim “najkicama” sreli smo profesionalnog plesača i brejkera Kristijana Mihalića, bolje rečeno “ulovili” Don Kikija, kako ga zovu svi koji ga prate na Instagramu @kmdonkiki!


I prije nego smo ga uspjeli fokusirati, Don Kiki je u svojim novim narančastim Nike Air Force Utility tenisicama » već triput skočio, zavrtio se, napravio stoj na rukama i još noge zabacio nekako bočno, kao da sve te vratolomije koje je izveo nisu iziskivale ni trunku napora.

Don Kikija u njegovim plesnim akrobacijama podržava ekipa iz Buzz stora »! Kažu spojila ih je ljubav ka cool tenisicama te urbani lifestyle.

 

Tenisice koje je ovaj rasplesani don baš taj put imao su model Nike Air Force Utility u narančastoj boji, koje su među štovateljima tog dizajna izazvale ogromnu pažnju i žudnju jer i iako su nedavno stigle na police već su skoro rasprodane! Jer tako je to s Nike tenisicama!

Legendarne tenisice

Taj kultni model u ovoj izvedbi karakterizira izražena dekonstrukcija koja se vidi u stiliziranoj etiketi smještenoj ispod Swoosh znaka, te crnoj traci na poleđini koja jednako ističe boju, ali i planetarno prepoznatljivi znak brenda.

Dekonstrukcija kao pojam baš ove godine predstavlja jedan od najvećih trendova u industriji tenisica, a taj trend prisutan je i u dizajnu novog modela Nike Air Force Utility tenisica. Oslanjajući se na sve zbog čega su Air Force legendarne tenisice, ovaj model uzeo je neke od Nikeovih klasičnih obilježja i kombinira ih s čistim i modernim dizajnom.

 

Za savršeno isticanje sa stilom

Air Force Utility izrađene su od vrhunske teksturirane kože s glatkim akcentima, oznakama na bočnoj strani i minijaturnim znakom Swoosh koji je praćen s Nike estetikom.

Nike Air Force Utility

Ako ste u potrazi za nečim jedinstvenim i tražite da istaknete svoj stil bez obzira na prigodu, odgovor je nedovosmislen kad su tenisice u pitanju – Nike Air Force Orange Utility! Moderno-klasični model za savršeno isticanje sa stilom.

Uz narančastu ovaj model dolazi i u crnoj i maslinastoj boji, a sve ćete ih pronaći u Buzz trgovinama! Buzz trgovine potražite na sljedećim adresama – u Arena Centru, CCO West te Max City- Pula i Supernovi Zadar.