One su osvojile zimu, a ovo je najbolja stvar vezana za njih!

Guliver crne gležnjače

Guliver gležnjače

 


Kao što smo vam već rekli, na kraju godine nismo izabrali najstylish osobu već najcool cipele. Titulu najboljih dali smo Guliver gležnjačama jer su stvarno totalno cool, bezvremene, stylish i iznimno kvalitetne izrade. A najbolja stvar je da su upravo sada, na početku godine, na izvrsnom popustu.

Gležnjače i jesu potpuni favoriti Guliverove najnovije kolekcije. Izrađene su od kvalitetne talijanske kože, a stilski su ove zime zasjenile popularne modele visokih čizama. Odišu glam rockom i odvažnošću. Ponuda gležnjača u Guliveru je vrlo bogata: od čistih crnih do onih ukrašenih metalnim zakovicama.

Uz gležnjače, tu su i modeli od brušene kože, s romantičnom mašnom ili upečatljivim srebrnim detaljima koji se mogu nositi tijekom cijele godine.

Ovosezonska sjajna kolekcija na još sjajnijem popustu dostupna je u svim Guliverovim trgovinama i na web shopu na www.guliver.hr >>.

 

Guliver crne gležnjače

Guliver crne gležnjače

Guliver crne gležnjače

Guliver crne gležnjače Guliver crne gležnjače Guliver crne gležnjače Guliver crne gležnjače Guliver crne gležnjače Guliver crne gležnjače