Zimska top kombinacija: stylish ljudi baš sada vole nositi bijelu boju

kako nositi bijelu boju zimi

 


Umjesto bijelih čizama koje su trebale biti veliki hit ove zime, sve je pobijelilo, cijeli styling!

Bijela obuća i zimski street style teško se mogu zavoljeti. Iako moda ne pati puno od praktičnosti, bijelu obuću ipak teško je smjestiti na hladnu i često mokru ulicu. Baš zato očekivali smo da će trend bijelih čizama imati snažan uspjeh jer se najmanje očekuje. Svjetske blogerice su ih itekako ispromovirale i instagram vrvi divnim stylinzima s bijelim čizmama, a i glavni high street dućani imali su ove zime svoje modele bijele obuće koja se, mora se priznati, vrlo brzo rasprodala.

Zarine krem bijele visoke čizme nestale su se u sekundi. Isto je bilo i s vrlo sličnim Mangovim no ipak ove čizme nisu osvojile ulicu. Vrlo rijetko smo ove zime uspjeli uloviti neki ulični outfit s bijelim čizmama, one su, čini se, ipak ostavljene za neke ”posebne” prilike, možda odradile ulogu u par instagram fotkanja.

Jer naša domaća street style scena uvijek specifično reagira i gotovo nikada ne znamo kako će odgovoriti na pojedini trend. Ove zime na trend bijelih čizama odgovorila je bijelom bojom kaputa, hlača ili full bijelim stylingom. Čizme tu nisu u prvom planu no pojavljuju se.

Proteklih dana zabilježili smo par zanimljivih outfita na zagrebačkoj špici. Posebnu pažnju na Instagramu privukao je gospodin u bijelom kaputu koji ga je vrlo hrabro i koloristički  dorađeno kombinirao s ljubičastim šalom te ciglastom bojom hlača i torbe.

 

 

View this post on Instagram

 

#spica #subota #zagreb #streetstyle 📸 @slavicajosipovich

A post shared by *Style Zagreb* (@stylezagreb) on

kako nositi bijelu boju zimi

kako nositi bijelu boju zimi

 

Također donosimo i nekoliko Instagramskih inspiracija za full bijeli styling. Ovih dana kada su počele ozbiljnije zimske padavine nama su od snijega ipak zanimljiviji bijeli stylinzi.

Uživajte u ovim zimskim radostima outfitima.

Stay stylish!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Nata (@paulanata) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vincent Calderon (@yourensemble) on


bsp;

Pogledajte također

Raskoš u centru Zagreba. Novo mjesto s najljepšim haljinama

vidi »