Modni savjeti baš ovog trenutka!

Reserved Premium capsule kolekcija

 


Pročešljali smo Reserved Premium capsule kolekciju u kojoj su majstorski povezali trendove s klasičnim linijama pa smo iz ovog pohoda izvukli nekoliko vrlo važnih modnih lekcija. Evo četiri načina za stiliziranje s kojima nećete pogriješiti:

 

Volite balonere? Sad je vrijeme za njih!

Rijetko koji komad toliko laska ženstvenosti kao što to čini savršeno krojeni bež ili bijeli baloner. Prijelazna razdoblja u godini pravo su vrijeme za nošenje ovog, mnogim damama omiljenog klasika. Bez obzira na to što imali ispod, baloner će cjelokupni outfit podići na višu razinu.

Reserved Premium capsule kolekcija

 

Ženska odijela za svaki dan

Crno-bijele kombinacije sakoa, blejzera i košulja bez iznimke ostavljaju dojam visoke, profinjene elegancije. Iskoristite trend ovog proljeća i nosite odijela u svim prilikama. Posebno su zanimljivi komadi s geometrijskim, dijagonalnim rezovima.

Reserved Premium capsule kolekcija

 

Business look

Proljeće je uvijek u znaku lepršavih haljina, za poslovne prilike ove sezone izaberite haljine u nebesko plavoj ili ružičastoj.

Reserved Premium capsule kolekcija

 

Nosite haljine na zanimljiv način

Decentne linije odjeće dopuštaju lagano kombiniranje komada pa tako Reserved Premium capsule kolekcija dokazuje da midi-haljina može izvrsno izgledati u kombinaciji s hlačama od odijela.

Reserved Premium capsule kolekcija