Najpopularnije tenisice ovog proljeća i kako ih nositi…

Guliver tenisice

 

Tenisice su već nekoliko sezona iznimno poželjan komad kada je u pitanju moderna obuća. I to svi modeli – od onih više sportskih preko jednostavnih pa sve do tenisica na visoku platformu, odnosno creepersica.


Razlog popularnosti tenisica krije se naravno u udobnosti, ali i modnoj svestranosti. Dobro odabrani par tenisica učinit će outfit ležernijim, a istovremeno nikako neće umanjiti stiliziranost već će joj dati poseban naglasak.

Na početku svake sezone volimo zaviriti u naš domaći brend kvalitetne obuće koja se izrađuje nadomak Splita, poznati Guliver, koji uvijek donese pravo osvježenje sa svojim novim modelima i u njih utka tipični mediteranski razigrani duh.

Svojom novom kolekcijom tenisica Guliver se odlučio baš za creepersice, koje su vrlo uočljive. One su inače doživjele svoj modni comeback prije nekoliko godina kada smo ih počeli uočavati u kolekcijama svjetski poznatih dizajnera te u stylinzima celebrityja. Upravo je njih izabrala i Rihanna kada je osmišljavala svoju kolekciju obuće.

High street brandovi otišli su korak dalje, dodajući modelima razne detalje, poput resica i zakovica, a Guliver je svoje creepersice odlučio podići na novu razinu pa u njihovom dizajnu kombinirati sportski look i eleganciju.

Evo detalja koji su nam se najviše svidjeli…

Prugasta platforma! Obožavamo je zbog izgleda, ali i posebne udobnosti.

Statement tenisice u intenzivnim nijansama crvene, ljubičaste, plave, žute i zelene s odličnim vezicama koje se izdvajaju u masi klasičnih bijelih, a svaki proljetni styling traperica sa tshirtom žudi za njima.

Modeli u zemljanim tonovima koji će odlično komplimentirati jednom od najvećih ovogodišnjih trendova – tigrastim suknjama i haljinama.

Elegantni modeli u zlatnoj i srebrnoj boji mogu biti sjajna zamjena cipelama na visoku potpeticu za glamurozni, ali bezbrižni večernji izlazak.

 

Guliverova izrada

I ovaj put Guliver nije odustao od visoke kvalitete izrade. Modeli su napravljeni od talijanske kože u jarkim, ali i zemljanim tonovima.

 

Basic linija

Od ove sezone Guliver ima i poseban novitet u svojoj ponudi – basic liniju tenisica u sklopu koje će modeli biti dostupni po cijenama od 399 i 499 kuna. Modeli iz basic linije, izrađeni također od kvalitetne kože kao i ostatak kolekcije, a bit će dostupni tijekom cijele sezone po uvijek istoj atraktivnoj cijeni na svim prodajnim mjestima i u web shopu ».

 

Guliver tenisice

Guliver tenisice

Guliver tenisice

Guliver tenisice