Pet godina brenda koji spaja nogomet i luksuz

nogometaš Rafael Spajić bori se za loptu s Tatjanom Jurić

Na roćkasu trgovine Shoetique u Bogovićevoj 4: nogometaš Rafael Spajić bori se za loptu s Tatjanom Jurić

 


Baš na ”8. mart” Shoetique je u centru Zagreba proslavio je svoj peti rođendan. Ovaj originalni hrvatski brend koji spaja luksuz i sport nastao je prije pet godina iz ljubavi i strasti prema najvažnijim sporednim stvarima na svijetu: nogometu i modi. U ovih pet godina prerastao je u „najnogometniju“ fashion multibrend trgovinu u Hrvatskoj, a jedini je dućan koji u ponudi ima off-court modne kombinacije kultnih sportskih brendova poput Cruyff Classics, L’Ascolana, Meyba, Meercer Amsterdam i Off The Pitch.

U Shoetiqueu s najvećim ponosom ističu višegodišnju suradnju s nizozemski brendom Cruyff kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff. Taj sportski genij, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom, Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije.

Prošlotjednoj modno-sportskoj proslavi u Shoetiqueu odazvali su se brojni gosti iz nogometnog i influencerskog svijeta. Navratite i provjerite kakvi proljetni modeli tenisica se mogu naći ovog proljeća u luxe sneaker storeu na zagrebačkoj špici!

 

Dinamovi nogometaši: Bruno Petković i Domagoj Livaković

 

Pogledajte također

Ekstravagantne cipele ukrašene tilom na točkice potpuno su zaludile Instagram

vidi više »