Proljetno osvježenje garderobe, dvije riječi – bijele hlače!


Ako bi trebali izabrati samo jedan komad odjeće koji će osvježiti garderobnu i transformirati je u vrlo moderan izgled ovog trenutka onda bismo vam savjetovali bijele hlače, jer ćete s njima upravo to postići. Bijela je trenutno iznimno ugodna oku kada je dio odjevne kombinacije. Elegantno se uvukla među lagane bijele kapute, balonere, bijelu obuću… i bijele hlače.

Kombinira se vrlo lagano u različitim stilovima što osigurava da izbjegnete onu najveću zamjerku domaće modne kritike, a to je da izgledate kao klon. Jer bijele hlače preuzele su ulogu traperica, a to znači da uz njih kao bazu možete odjenuti ono što vam se odijeva tog trenutka i izgledati vrlo moderno.

Jednako se dobro uklapaju uz svijetle tonove odjeće kao i uz tamnije pa će upravo nekoj zimskoj odjeći produžiti rok odijevanja jer će joj dati laganiji proljetni izgled.

Što se tiče obuće, treba li uopće nabrajati, bijele hlače idu uz doslovno sve – od finih salonki preko kaubojki do tenisica.
Ovo je doista komad odjeće koji će vam osigurati more trendovskih kombinacija iz odjeće koju već imate. Evo nekoliko inspiracija s Instagrama, a i sa zagrebačke špice koje smo zabilježili proteklih dana.

 

hit trend kako nositi bijele hlače proljetna moda street style zagreb špica

Street style s ulica Zagreba

hit trend kako nositi bijele hlače proljetna moda street style zagreb špica

hit trend kako nositi bijele hlače proljetna moda street style zagreb špica

 

Nekoliko modela bijelih hlača koje smo pronašli u web trgovinama:

 

 

Potraga za lijepim proljetnim kaputićem

vidi »