Tea Matanović je potvrđena drama queen!

Dramaturginja Tea Matanović

 


Nije tajna da StyleZagreb obožava susresti Teu Matanović. Svaki njezin prolaz po zagrebačkoj špici svojevrsna je drama koju ova visoka djevojka renesansne figure ispisuje svojom pojavom, hodom, zamahom kose i naravno odjećom. Ona nije trendi cura ”by the book”. Prema njezinim kombinacijama teško je otkriti modnu sezonu u kojoj je Tea fotografirana.

Tako je bilo i neki dan kad se ova mlada dramaturginja ukazala na špici u maskirnim hlačama i tenisicama. Slušalice na ušima bile su siguran znak da je mislima daleko od Ilice kojom je brzinski prošla držeći u ruci knjigu ”Banksy Wall and Piece”.

Tea je totalna drama queen, a za ovo što govorimo imamo i apsolutnu potvrdu. Naime, njezina drama ”Sol na rane” koja je premijerno prikazana prošle jeseni na pozornici zagrebačke Akademije dramske umjetnosti dobila je nagradu internacionalnog kazališnog festivala (FIST) u Beogradu za najbolji dramski tekst i prema njemu se producira predstava koja će otvoriti ovogodišnji festival.

”Za moju iznimnu nadarenost u pravljenju drama znaju najbolje moji bivši. Sada sam i službeno #dramaqueen Balkana”, napisala je Tea Matanović na svom Instagram profilu ».

 


 

Pogledajte također

Ekstravagantne cipele ukrašene tilom na točkice potpuno su zaludile Instagram

vidi više »