Proljetna kolekcija, jedan posebno divan baloner i nova web trgovina – tri su najbolje vijesti koje nam je javio Reserved!

 


Bijelo, bež i pastelne nijanse, boje su najnovije Reserved ReDesign kolekcije koja je ekskluzivno dostupna na novom Reserved web-shopu ». Retro komadi muške i ženske kolekcije nosivi su tijekom cijeloga dana, a odišu jednostavnošću, svježinom i dobro poznatim urbanim boho stilom koji najviše volimo kod znalaca high street mode.

Cjelokupna kolekcija inspirirana je kulturom i prirodom Estonije i Latvije, što je čini fantastičnim spojem etno motiva i must-have trendova, koji će se svidjeti i najstrožim kritičarima. Komadi iz ženske kolekcije savršeno funkcioniraju kao dnevne i večernje kombinacije. Bijeli i svijetli tonovi dominiraju kolekcijom, a tek je poneki komad u tamnocrvenoj boji i pastelnim tonovima zelene. Lepršave, izvezene haljine, slamnati šešir s predimenzioniranim obodom ili slamnata torbica neobičnog oblika detalji su koji čine ovu kolekciju zaista zanimljivom. Muška kolekcija, iako odabirom boja također podsjeća etno kolorit baltičkih zemalja, u prvom je planu zbog svojeg sportskog karaktera s nostalgičnim, retro prizvukom.

One koji se sjećaju videa sa Cindy Crawford ili Joanom Kulig iz prethodnih Reservedovih kolekcija, neće iznenaditi još jedan filmski uradak kreativnog tima poljskog brenda. Video koji predstavlja ReDesign kolekciju ovog je puta snimljen u stilu dokumentarca o prirodnoj divljini Latvije. Video prikazuje modele zarobljene u netaknutoj divljini koja odlično odražava emocionalni naboj kolekcije i savršeno upotpunjuje dojam o tkaninama, detaljima i krojevima ReDesign komada.