Proljetni detox kože – ali nećemo samo pisati o njemu nego ćemo vas i odvesti na tretman

 


Proljeće se ove godine, srećom, rano probudilo i rascvjetalo, a da bismo mogli ukorak s njim, uživati u lijepom vremenu i suncu i našu kožu valja probuditi. Treba joj jedan dobar detox!

Među ponuđenim tretmanima u kozmetičkim salonima pronašli smo vrlo zanimljiv – zove se Exchange & Detox ». Dovoljan je samo jedan da koža zablista vitalnošću i svježinom.

Tretman Exchange & Detox pomno je osmišljen kako bi potaknuo kožu na ubrzan rad nakon zimske hibernacije. Započinje direktnom aplikacijom vitamina i antioksidanata kojima se osigurava njihova aktivnost u koži te antioksidativno odnosno detox djelovanje kako bi se koža oslobodila toksina koji su najčešće nakupljeni tijekom zime zbog sporije izmjene tvari. Detoksikacija je prvi korak buđenja kože koji je dubinski aktivira, ali je ujedno i priprema za unos ostalih aktivnih i nutritivnih sastojaka u ovom tretmanu.

U zagrebačkom salonu IM Estetica » ovaj tretman su pojačali sa zobi kako bi se obnovila kožna barijera te se smanjio transepidermalni gubitak vode tipičan za zimsko doba; zatim sa kofeinom kako bi se obnovilo kožno tkivo i ubrzala izmjena tvari.

U tretmanu se također koriste acai bobice za dodatni anti-ox boost; ulje konoplje za jačanje imuniteta kože i ubrzanu zmjenu tvari; probiotici za jačanje dobre bakterijske strukture, hidrataciju i regeneraciju; avokado ulje i ulje noćurka za dodatni vitaminski boost no unutar masne cjeline kako bi koža bila dugotrajno meka i hidratizirana.

Hijaluronska kiselina je tu za još malo hidratacije te wakame alge kao pojačani izvor minerala i onu neodoljivu mladolikost.

I sad ono što sam vam na početku najavili.

Darujemo četiri tretmana u salonu IM Estetica – birajte imeđu manikure ili coffe break detoxa. Da biste osvojili poklon tretman pratite objavu na Instagramu Style Zagreba »