Tko bi nosio Ikea modnu liniju?

 


Na modnoj reviji u robnoj kući IKEA Zagreb predstavljena je nesvakidašnja kolekcija nastala u suradnji s hrvatskim dizajnerom, Zoranom Aragovićem. Za ovu je kolekciju u potpunosti korištena kolekcija IKEA tekstila za interijere, a sastoji se od 20 odjevnih predmeta koje karakteriziraju jarke boje, netradicionalni uzorci te njihove neobične kombinacije.

Glavni cilj ovog projekta je potaknuti ljude da razmišljaju kreativno i pokazati im da stavljanje određenih predmeta u novi kontekst, poput tekstila za dom, može biti zabavno, korisno, pa čak i praktično – i da se rezultata ne treba bojati.

Revija je inače središnji dio IKEA festivala, koji do 14. travnja traje u robnoj kući IKEA Zagreb, a donosi brojne aktivnosti na kojima će gosti moći uživati. Tako će na radionicama za ljepši dom moći naučiti više o tome kako osvježiti svoje životne prostore uz pomoć tekstila ili riješiti probleme s odlaganjem stvari.

Reviju ponovno možete pogledati u subotu 6. travnja u 19.00 u Ikei, više detalja o IKEA festivalu možete pronaći na linku.

 

Tags