Za dobar poslovni look sada vam treba odijelo u jarkim bojama

Melisa Sedić poslovni look plavo Zara odijelo kako nositi

Melisa Sedić

 


Odjeća vas ne može učiniti uspješnom menadžericom ili uvijek dobro raspoloženom kolegicom, to se nalazi u vama. No ono što dobro izabrana kombinacija može – jest da će izvući i pokazati ono najbolje iz vas. Zato je iznimno bitna u svim segmentima života, od poslovnih do privatnih, posebno emotivnih trenutaka. I to smo se na street styleu po milijuniti put uvjerili kada smo neki dan na Ilici susreli Melisu Sedić.

Melisa je iz Slovenije, a u Zagreb je došla na poslovni sastanak u Zari za koju radi. Znate, onda, gdje je nabavila ovo odijelo.

Kad slikamo za street style procjenjujemo u stotinkama, izgleda li netko zanimljivo da bismo ga zabilježili, a u tome bitnu ulogu imaju detalji koji međusobno komuniciraju i stvaraju neku stilsku priču.
I treba li uopće naglašavati da nas je na Melisi privukla jarka boja njezinog odijela koja prelazi granice klasične poslovnosti i njezina šarmantna kovrčava kosa. Ovaj miks odijela i neukroćene kose izgleda energično, veselo, slobodno i vrlo stylish.

 

Melisa Sedić poslovno look odijelo jarke boje i frizura kovrčava kosa

 

Naglasak je na intenzitetu

Odijela u jarkim bojama dominirala su u znatnom broju dizajnerskih kolekcija za proljeće i ljeto ove godine. Teško je izdvojiti boju ili nijansu koja bi se u slučaju odijela mogla nazvati trendovskom baš ove sezone. Naglasak je u stvari na intenzitetu boje. Izgledaju izvrsno i žuta i narančasta, crvena, zelena, tirkizna odijela… Sve ove boje na neki su način maknule ”ozbiljnost” odijela u drugi plan i ovom prvenstvenom poslovnom outfitu ubrizgale novu energiju. U njima ne izgledate neozbiljno, već naprotiv, hrabro, veselo i energično.
I to je taj magičan učinak odjeće da pomogne iz osobe iznjedriti pokretačku energiju i potaknuti na uspjeh, osvajanje i postizanje ciljeva.

Sudeći prema Melisinom smiješku poslovni sastanak je izvrsno prošao, a ova Slovenka nam je još jednom potvrdila da je dobro izabrana kombinacija i frizura pola obavljenog posla.

 

Melisa Sedić Zara plavo odijelo kako nositi

Melisa Sedić Zara poslovni look

 

Dobro izabrana kombinacija i frizura pola su obavljenog posla

 

Zanimljivi outfiti s odijelima u bojama koje smo vidjeli na Instagramu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Knezevic (@martina.knezevic) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Loulou De Saison – Chloé (@louloudesaison) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

 

***

ODIJELA INTENZIVNIH BOJA IZ AKTUALNIH KOLEKCIJA

odijelo poslovni look Zara blue suit

Zara

 

odijelo poslovni look Zara pink suit

Zara

 

odijelo poslovni look Mango

Mango

 

 

 

 

odijelo poslovni look mango

Mango

 

 

 

 

 

High-street:

 

Dizajneri:

 

ZANIMLJIVO:

Nevidljivi puder, UV zaštita u termalnoj vodi

izvrsni saveznici za zdravu i lijepu kožu »