Njihove haljine oduševile su na Instagramu

lepršave proljetne haljine

Marina i Tea

Gledajući kroz modu, ništa žene ne može tako zavesti i, preciznije rečeno, začarati, kao proljetne lepršave haljine. Upravo se to dogodilo ovih dana kada smo susreli mamu i kćer – u prilično sličnim haljinama, zanimljivih dezena. Ukazale su se pred objektivom Style Zagreba, a mi smo ulovili trenutak dok su vrlo koordinirano koračale u bijelim tenisicama, s velikim ženstvenim naočalama i minijaturnim trendovskim torbicama. Haljine su ipak bile najdominantnije.


 

lepršave proljetne haljine Asos Zara

lepršave proljetne haljine Asos Zara Chanel tobe Fendi

lepršave proljetne haljine Asos Zara Chanel tobe Fendi

lepršave proljetne haljine Asos Zara Chanel tobe Fendi bijele adidas tenisice

 

Kako je, taman zapuhao vjetar, u savršenom je trenutku odradio asistentski posao u fotografiji i pokazao pravu zavodljivu snagu ovih haljina. Inače, mi volimo uloviti onaj trenutak kada nas prolaznici još uvijek ne uoče jer tada, dok ne poziraju i dok nisu svjesni kamere, najbolje nose odjeću.
Izgledale su kao dvije bliske frendice koje, i bez prethodnog dogovora, odjenu odjeću u sličnom stilu, a njih dvije su u stvari mama Marina i kćer Tea. Žive u Švicarskoj.

Sad onaj najbitniji dio. Haljine. Odakle su? Vrlo su sličnog kroja – obje s V izrezomi i prednjim prorezom po sredini haljine koji inače lijepo otkriva noge dok koračaju. Njih dvije su u taj detalj šarmantno ukomponirale bijele tenisice. Primijetili smo i dizajnerske mini torbice prebačene preko leđa – mama je izabrala bordo Chanel torbicu, a kćer dvobojnu modne kuće Fendi.

Kremastu haljinu s roza cvjetovima, koju je odjenula kćer, većina je na Instagramu » odmah prepoznala. Iz Zare je, naravno. A zelena polka dot haljina koju je odjenula mama, i koja je itekako privukla pažnju instagramske publike, je brend Glamorous ». Prodaje se na Asosu, ovaj model je već očekivano rasprodan, no evo u nastavku još nekoliko zanimljivih modela za inspiraciju.

Bez sumnje, lepršave haljine su najbolji evergreen za početak svibnja. Nosite ih!