Sjajna vijest: omiljeni & Other Stories stigao u Asos

Other Stories stigao u Asos

 

Ovo je sad stvarno druga priča! Asos je objavio da je počeo prodavati & Other stories ». Popularni brend iz švedske grupacije H&M-a koji spada u onu višu kategoriju – nije high street nego premium brend, a iznimno je popularan među ženama u kategoriji 29+ kojima su high street brendovi poput Zare, H&M-a i Manga, dosadili. Odnosno žene su ih prerasle.


Iako & Other Stories ima online prodaju ona je dosad bila dostupna samo u zemljama u koje je stigao i sam dućan (Hrvatskoj je najbliži onaj u Beču) zato je pojavljivanje u paleti Asosa izvrsna vijest za one koji vole ovaj brend.

Ali nije samo to prednost. Asosova politika kupnje je vrlo friendly prema klijentima što je uz dobru ponudu itekako jedan od bitnih razloga uspjeha ovog online dućana. Naime, Asos uz besplatnu dostavu ima i vrlo širokogrudnu politiku besplatnog vraćanja robe, a to itekako olakšava odluku kada je u pitanju online kupnja.
Zato su Asosovim vrećicama poprilično zatrpani naši poštansku uredi jer s Asosom je jednostavno – kupiš, ne sviđa ti se, vratiš.

 

& Other Stories ima zanimljivu liniju nakita

Other Stories stigao u Asos

 

Očekujte “sold out”

Roba s potpisom ovog švedskog brenda koja se pojavila na Asosovim web policama nešto je ipak skuplja nego u samom dućanu & Other Stories, no dostupnost putem online kupnje i lakše vraćanje putem Asosa čini je posebno zanimljivom.

Što se tiče samih artikala, nije baš cijela ponuda & Other Stories preselila na Asos, zasad se može naći samo ograničeni broj modela, njih pedesetak koji će, potpuno je za očekivati, vrlo brzo imati oznaku ”sold out”.

Inače, & Other Stories ima i mušku kolekciju, no ona se zasad nije našla na Asosu.

Izdvojili smo nekoliko modela koji se mogu naći na Asosu i još uvijek su dostupni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZANIMLJIVO:

Nevidljivi puder, UV zaštita u termalnoj vodi

izvrsni saveznici za zdravu i lijepu kožu »